Окабеляване E46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- systoyanov
- Потребител
-
Окабеляване E46
Здравейте Колеги,
наскоро и аз се сдобих с една e46 и сега имам малко нестандартен въпрос. Има ли някой информация какви кабели минават под шофьорското място(пространството между педалите и седалката)?
наскоро и аз се сдобих с една e46 и сега имам малко нестандартен въпрос. Има ли някой информация какви кабели минават под шофьорското място(пространството между педалите и седалката)?
- systoyanov
- Потребител
-
Супер, понеже ще се наложи да пробия няколко дупчици на пода и се опасявах да не засегна нещо.
Мерси много за съдействието!

Мерси много за съдействието!
BMDrago написа:Внимавай защото отдолу минават горивопроводите
мисля ще се усети ако мине през тях

И мен ме "ужили" колега от форума:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=1393313#1393313
Все още чакам извинение ... като от умрял писмо!
среден разход
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=1393313#1393313
Все още чакам извинение ... като от умрял писмо!

- systoyanov
- Потребител
-
Хехе, надявам се да не стигна до там:)
С риск да стана нахален ще постна подробно инфо, за да може някой, ако знае нещо повече и иска да сподели, да го направи.
Значи приспособлението е лост с който автомобила може да се управлява изцяло с ръце(демек с него ще давам газ-спирачка, а другото с геврека).
Ето малко повече инфо какво смятам да слагам:
Значи на 1 е показана позицията на ръчката в купето, на 2 позицията на планката спрямо седалката, а на 3 подробна схема на планката.
Всичкото това трябва да бъде монтирано при оторизиран представител на фирмата произвела ръчката(което не е BMW сервиз за съжаление и ме е страх да не оплескат нещо). За капак манипулацията трябва да се извърши в Румъния защото е два пъти по евтино(разлика 1500 лв.)
С риск да стана нахален ще постна подробно инфо, за да може някой, ако знае нещо повече и иска да сподели, да го направи.
Значи приспособлението е лост с който автомобила може да се управлява изцяло с ръце(демек с него ще давам газ-спирачка, а другото с геврека).
Значи на 1 е показана позицията на ръчката в купето, на 2 позицията на планката спрямо седалката, а на 3 подробна схема на планката.
Всичкото това трябва да бъде монтирано при оторизиран представител на фирмата произвела ръчката(което не е BMW сервиз за съжаление и ме е страх да не оплескат нещо). За капак манипулацията трябва да се извърши в Румъния защото е два пъти по евтино(разлика 1500 лв.)
- inj.stoichev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i и 520i
- Мечтае да кара: BMWE46 M3GTR S62(351HP) или BMW(E38)750iL(326Hp)
- Детайли за колата: BMW e46 M43TUB19 118hp Март 1999г. черен металик
BMW e39 M54B22 170hp Окт. 2000г. Титан силвър
Re: Окабеляване E46
Аз да използвам темата ако може... Монтирах парктроник... но не знам от къде точно се прекарват кабелите от багажника към таблото... Ясно че през праговете ама от багажника къде точно е прехода за праговете и от праговете къде е прехода за таблото. Моля помагайте. Какво точно трябва да се разглоби.
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Re: Окабеляване E46
Махаш задната седалка, буташ дясната облегалка, сваляш кората до облегалката и ще ти стане ясно нататък.
Re:
systoyanov написа:Хехе, надявам се да не стигна до там:)
Незнам точно как се казват, но тия допълнителните "гевреци" които се монтират на волана не са ли по-добри като приложение?
9 мнения
• Страница 1 от 1