е46 купе без спортно окачване
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- fancooler
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320Ci '01
е46 купе без спортно окачване
Здравейте, колеги!
Доколкото знам всички е46-ци купе стандартно са оборудвани със спортно окачване (sport suspension settings). Taка беше и със старото ми купе 318Ci. Ноо... сегашната явно е някакво изключение, защото по ВИН излиза, че няма. Има голяма разлика в начина, по който сегашната стои на пътя. Предишната все едно беше "залепена"...
Дали това, че е автоматик е причината да съм със стоковото окачване?
Доколкото знам всички е46-ци купе стандартно са оборудвани със спортно окачване (sport suspension settings). Taка беше и със старото ми купе 318Ci. Ноо... сегашната явно е някакво изключение, защото по ВИН излиза, че няма. Има голяма разлика в начина, по който сегашната стои на пътя. Предишната все едно беше "залепена"...
Дали това, че е автоматик е причината да съм със стоковото окачване?
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Re: е46 купе без спортно окачване
Няма такова нещо колега,разликата е само във височината.Купе и компакт са с 20мм по-ниски пружини от другите модели,но това не е спорт сетингс.
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
и моята я водят така "sport suspension settings" 328 ci отначало си мислех че имам скъсана пружина отзад понеже гледах седаните не стоят така като моята... после гледах други купета и те са като моята по ниски са да..
Добре, нали има амортисьори, на които си пише спорт- моята е с такива и по VIN излиза, че е със спортни настройки на окачването. Освен това има и пружини с различн твърдост.
- fancooler
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320Ci '01
Toчно това се чудя и аз! Защо на предишното купе по ВИН излизаше, че е със sport suspension settings, а на това не? Освен това има голяма разлика в поведението на пътя на двете машини, въпреки че визуално и двете са еднакво ниски.
- zoomer
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328iT 88' e46 328Ci
- Мечтае да кара: e24 M635CSI
По принцип всички е46-ци купета са със sport suspension package. На някой има Poor Road Package, при които окачването е по-меко, и мисля стаб щангите са по-тънки.
7 мнения
• Страница 1 от 1