проблем е46 318ci 118кс
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
проблем е46 318ci 118кс
Здравейте колеги,от две седмици насам колата ми пали много трудно при студен старт.След като запали трябва да и подавам газ иначе гасне,като позагрее оборотите се нормализират.Да спомена че колата е с газов инжекцион и след като премине на газ няма никакви проблеми.Ако някои може да помогне с някаква иформация ще съм му много благодарен.Благодаря предварително !
- stenli6622
- Потребител
-
Re: проблем е46 318ci 118кс
дебитометъра,махни буксата да видиш дали пак 6те има проблема
Не е гаранция, че е дебитомера. При мен подобен проблем се оказа от дърпане на паразитен въздух от инжекторите. Първо направи диагностика най-добре.
- alexandrovi
- кандидат ентусиаст
-
Здравей колега,провери горивния филтър да не е затлачен и ако не е провери дебита на бенз.помпа,всичко ако е ок продължаваш свещи и дюзи.При мен имаше такъв проблем но го имаше и на газ оказа се дебитомер.Не пречи да откачиш буксата на дебитомера и да пробваш не е опасно аз така си хванах дебитомера,пробвай. Поздрави.
- divvakka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 318i
- Мечтае да кара: Е60
ПОкарай колата малко на бензин (поне 50км) и ако се оправи, проблема е от настройка на газовата. В същия филм съм в момента 

Благодаря на всички отзовали се колеги! Проблема е решен,смених клапана на картерните газове и колата е ОК
6 мнения
• Страница 1 от 1