темпомат-неработи
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
Re: темпомат-неработи
моя незнам на колко хващаше но трябваше да съм на 2-ра и минимум на 1500 оборота,ако някои знае колко километра са

- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 46 Sedan 136 Hp
- Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела
Абе,Колеги не се излагайте че темпомата работи само над 60км/h.Аз най-редовно използвам темпомата в населените места с 50км/h на 4-та скорост даже.
- fancooler
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 320Ci '01

Колега, успя ли да разбереш откъде идва проблемът при теб?
- dimitar_tod82
- Потребител
-
- Кара: E 36 320
- Мечтае да кара: M6
В събота ще ходя колеги на диагностика, че през седмицата съм на работа. Доста мнения и все различни. На мен въпроса ми беше след като ми святка зелената лампа на таблото и има жило възможно ли е да нямам темпомат(т.е. волана да е сменян) и ако имам имало ли е колега с подобен проблем и как го е разрешил? Да преди да пусна темата естествено съм пробвал на различни скорости с различни километри с всички копчета по волана и резултата е един и същ-светва зелената лампа и до там. Бих помолил ако някой е имал същия проблем и го е решил да сподели.
Благодаря
Благодаря
- dimitar_tod82
- Потребител
-
- Кара: E 36 320
- Мечтае да кара: M6
Здравейте! Вчера както казах ходих на диагностика. Оказа се че е от някакво моторче на дросела. Отстраниха проблема и днес почти цял ден се радвах на темпомата
Относно спора на каква минимална скорост работи темпомата , майсторите от Nyce car казаха че е 40км.
Благодаря на всички.

- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 46 Sedan 136 Hp
- Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела
На моята кола 320D 136к.с онзи ден е пробвах на каква,възможно най-минимална скорост темпомата работи и се оказа че на 2-ра скорост с 37-38 км/ч. и оборити над 1500 темпомата работеше.На другите може и да е на по голяма скорост аз казвам за моята.Имам и снимка но сега не е на този комп. утре може да е кача.Според мен едно от условията да работи темпомата е да е над 1500 оборота и над 30-35км.Пробвах на 1-ва скорост май не се получи 

21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2