За триене
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ивайло81
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 i
- Мечтае да кара: Е90 пак бензин
Re: Е46 за оправяне на лека щета на задна броня - 3 дни.. но
Бе и аз боядисвах детайл по колата. Майстора каза 2-3 дена, мина 1 седмица. Не писах в форума- Нормално ли е това? Звънях на майстора да го притискам. В тоя ред на мисли, не е нормално млад човек да пита за колко време се боядисва бронята. Ми за колкото каже майстора. Нека те попитам нещо- ако всички бяхме казали не е нормално. Какво? Ще смениш майстора ли? Ще търсиш другаде? Стига де, пораснете малко. За другият пък не е проблем да пита къде да си помпи гумите. Ми то заради такива теми се отказвам да влизам, да чета и да отговарям. Малко от малко. Нека ме убеди , че въпроса на колегата е за подфорум Технически въпроси. Струва ми се аз разбирам по друг начин думата "технически".
- dpopov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E92 335xi
- Мечтае да кара: BMW E92 M3 / BMW M2 Competition
Re: За триене
уатева .. имаше колеги, които ми помогнаха, имаше и такива, които недоволстват и вместо да напишат нещо по темата, се изживяват на модератори и админи. Радвам се все пак, че първите са в пъти повече от вторите !
Understeer is when you hit the wall with the front of the car,
Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car.
Horsepower is how fast you hit the wall,
Torque is how far you take the wall with you.
Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car.
Horsepower is how fast you hit the wall,
Torque is how far you take the wall with you.
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
Re: За триене
колега неме разбираи погрешно,но ако всеки почне да пише глупости става неизползваем форума.Тук поне според мене и точно в подфорум на определен модел както е 46,е 90,е 60 си мисля че трябва да има технически теми които наистина са свързани със самите коли,няма значение на каква кола е бронята,няма значение на каква кола са джантите,все по един и същ начин се боядисват.сега друго е да се коментира определена част която е специфична за БМВ и модела е46.Затова има и други под форуми,Общ,дъра бъра и тем подобни.това имах предвид.а не да не пишеш и да се правиш на обиден.

18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2