проблем с обратната нафта
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
1 мнение
• Страница 1 от 1
- angelBMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30,е46,е60
- Мечтае да кара: е30-ката си с турбо
- Детайли за колата: лимузинкa
проблем с обратната нафта
както повечето знаят имам проблем с мотора няма нужната сила и т.н няма да се отплесквам и ще карам направо,преди малко реших да пробвам инжекторите как работят според обратната нафта,та нагласих всички маркучи с бутилчици и като запалих кво да видя маркуча който идва от помпата към първия инжектор,започна да мята нафта...а останалите ги нямаше никакви,сложих 1 бутилка 1л на въпросния маркуч за обратна нафта и я напълни,сложих я в резервоара и пак наново и същата работа..някакви идеи?
Гледам в реал оем за картинка как трябва да са маркучите на помпата но нещо не ми се връзва,нормално ли е от там да излиза постоянно нафта нали уж е за обратна ?Трябва ли при процедурата да затапя въпросния маркуч?
При 3-то палене колата запали доста трудно
Някои може ли да качи снимки на резервоарчето с горивния филтър как са му вързани маркучите ?
Колата е 2.0д 136к.с 2000г
Гледам в реал оем за картинка как трябва да са маркучите на помпата но нещо не ми се връзва,нормално ли е от там да излиза постоянно нафта нали уж е за обратна ?Трябва ли при процедурата да затапя въпросния маркуч?
При 3-то палене колата запали доста трудно
Някои може ли да качи снимки на резервоарчето с горивния филтър как са му вързани маркучите ?
Колата е 2.0д 136к.с 2000г
Последно избутване angelBMW от 12 Яну 2014, 13:19
1 мнение
• Страница 1 от 1