Нов член

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 coupe 323ci
Детайли за колата: Някво купе 2.5

Мнение от marto853. » 17 Авг 2009, 21:56

мдаа лачена е много да те слуша ;)
новият ми номер: 0877787835

Потребител
Аватар

Re: Нов член

Мнение от BT7557AH » 19 Дек 2013, 21:49

quickshare написа:
miro petrov написа:Здравейте колеги.След много търсене и четене на най-якия форум за най-добрата кола дойде и моят ред.Тръгнах за 320i , а взех 318i,но просто колата ме грабна от първия път като я видях.За сега съм много доволен.Карах я на диагностика и ми излезе датчик на маслото и датчик въздух/маса-така и не разбрах какво е това.И така като всяко ново нещо имам два въпроса:
1.Отключих си скритото меню/понеже нямам BC/и на меню 7 работна температура на охлаждащата течност след като загрее колата ми държи граници 105-108,а стрелката за температурата на таблото кове на 12 часа и не мърда.Възможно ли е да е 105-108 градуса.
2.Кото изгася колата 5-10 секунди от радиатора се чува нещо като бълбукане.
Блогодаря Ви предварително колеги.Неможах да кача снимки на колата ако някой реши ще пратя на маил

1-до колкото си спомням на Е46-цата ми и на нея показваше над 100 градуса,но щом не ти мърда от средата е перфектно
2.Не мога да ти помогна но по мое мнение трябва да се обезвъздуши

Колеги аз имам подобно бълбукане само че като работи колата и да я форсирам на свободна се чува бълбукане от таблото или ако съм в движение като подам газ пак се чува същото бълбукане.....температурата не мърда стои си на средата...не знам какво да правя и да търся..помагайте. колата е е46 320и

Предишна

Назад към E46