Имам проблем при палене е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- ПетърТрифонов
- Потребител
-
- Кара: 320
- Детайли за колата: 320 дизел, фейслифт, е46/2002, комби :)
Имам проблем при палене е46
Проблемът се изразява в следното: Когато паля колата през зимата и не съм я палил от поне 24 часа и градусите отвън са под нулата не ми вдига обороти. Т.е. завъртам паля дига до 600 оборота (примерно) и изгася. Така е докато при палене не й подам леко газ. Страх ме е че когато стане - 20 градуса няма изобщо да успея да запаля. От какво е този проблем. От Варна съм ако може да ми препоръчате диагностика или качествен сервиз благодаря!
е46 комби фейс 2002 дизел
- Macaveli
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i E46
- Мечтае да кара: Хеликоптер
Re: Имам проблем при палене е46
ПетърТрифонов написа:Проблемът се изразява в следното: Когато паля колата през зимата и не съм я палил от поне 24 часа и градусите отвън са под нулата не ми вдига обороти. Т.е. завъртам паля дига до 600 оборота (примерно) и изгася. Така е докато при палене не й подам леко газ. Страх ме е че когато стане - 20 градуса няма изобщо да успея да запаля. От какво е този проблем. От Варна съм ако може да ми препоръчате диагностика или качествен сервиз благодаря!
Колега като палиш върти ли много време докато захапе или пали от раз? Свещи, кабели сменял ли си?
Хубавият живот бил скъп,имало и по-евтин,но не бил хубав....!!! 

- Gancho
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530 Д/ Е34 525 тдс
- Мечтае да кара: M6 разбира се
Re: Имам проблем при палене е46
Macaveli написа:ПетърТрифонов написа:Проблемът се изразява в следното: Когато паля колата през зимата и не съм я палил от поне 24 часа и градусите отвън са под нулата не ми вдига обороти. Т.е. завъртам паля дига до 600 оборота (примерно) и изгася. Така е докато при палене не й подам леко газ. Страх ме е че когато стане - 20 градуса няма изобщо да успея да запаля. От какво е този проблем. От Варна съм ако може да ми препоръчате диагностика или качествен сервиз благодаря!
Колега като палиш върти ли много време докато захапе или пали от раз? Свещи, кабели сменял ли си?
Колега какви кабели може да има един дизелов двигател?Както е написъл колегата по горе става въпрос за дизелов двигател 320д 150к.с.
Колаге закарай най добре колата някъде на диагностика да видят какво и е,няма смисъл от догатки.

3 мнения
• Страница 1 от 1