Проблем с бмв 318 118к.с е46 Забива при газ до доло!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- fabarth
- Потребител
-
- Кара: BMW 323I E46
Проблем с бмв 318 118к.с е46 Забива при газ до доло!
Колеги имам проблем с бмв-то. Като натисна педала до доло рязко, се мъчи да набере след 3-4000 оборота, а като го задържа до половината ускорява като лудо след 3-4000 оборота! Ходих на диагностика всичко е перфектно, някои ако е имал такъв проблем да сподели...
бмв-то е 318i 118к.с
бмв-то е 318i 118к.с
- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
Re: Проблем с бмв 318 118к.с е46 Забива при газ до доло!
Дебитомер.
Има много теми за това.
Намери ги с търсачката
Има много теми за това.
Намери ги с търсачката

- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
Разкачи му буксата колега и виж как ще се държи колата... Ако има промяна Сваляш го взимаш спрейче за дебитомери и се молиш на чудо... след като го пръснеш да го изчистиш... Филтъра как е ? сменял ли си някога горивен или възушен филтър 

- fabarth
- Потребител
-
Значи колата е нов внос, обслужена е, поне така говорят стикерите, но въздушния филтър е чисто нов бош, за горивния не знам но сигурно и тои ще е сменен...ще го провера...ако е дебитомера не трябва ли да прекъсва в ниските? Имах алфа с дебитомер заминал които го чистих с медицински спирт през месец и имаше разлика голяма във вървенето...
Също така я закачих на диагностика да си провера дали е въртян колометража и човека като прегледа дюзите каза че много малко на 4-ти цилиндър е позапушена но с добавка ще се оправи
Също така я закачих на диагностика да си провера дали е въртян колометража и човека като прегледа дюзите каза че много малко на 4-ти цилиндър е позапушена но с добавка ще се оправи

- fabarth
- Потребител
-
Откачих дебитомера и колата лети, даже работи перфектно...направи ми впечатление че не светна никаква лампа по таблото че е откачен.
Значи проблема е в дебитомера така ли?
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
fabarth написа:Откачих дебитомера и колата лети, даже работи перфектно...направи ми впечатление че не светна никаква лампа по таблото че е откачен.
Аз знам колега ,че при откачен дебитомер(нека колегите ме поправят ако греша) не светва чека..
Ако я закачиш на Диагностика ще ти каже ,че не ти работи дебитомера(нормално нали е откачен) Пробвай да намериш Спрей за чистене на дебитомери... и се надявай да помогне нещо

6 мнения
• Страница 1 от 1