Въпрос за аларма и дистанционно

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 330D 184к.с

Въпрос за аларма и дистанционно

Мнение от SheTrqa » 29 Ное 2013, 11:32

Здравейте колеги. Става въпрос за е46 330д 2000г. Има аларма, но преди време дистанционното се е прецакало, след което е било изхвърлено. Алармата си работи, но дистанционно липсва. Искам да попитам дали е възможно да се направи ново дистанционно за същата аларма. Не искам да бъде обвързано с централното - отключвам и заключвам от ключа. Искам само да се контролира алармата и нищо повече. Нямам представа дали алармата е оригинална или е слагана някаква друга, както и не знам къде се намира блока за тази аларма. Дали ще е възможна направата на такова дистанционно и горе долу колко би излезнало като цена ?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Re: Въпрос за аларма и дистанционно

Мнение от Leon » 29 Ное 2013, 17:52

Без марка и модел е невъзможно. Намери модула и виж какви надписи има по него. Пак е малко вероятно да ти намерят дистанционно, алармата със сигурност е стар модел. Откъде знаеш, че има така и работи щом нямаш дистанционно? Най-добре отиди при грамотен електротехник.
Never mistake motion for action...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от SheTrqa » 29 Ное 2013, 18:30

За алармата знам, че има, защото със стария собственик сме приятели и знам подробностите относно автомобила. А този модул има ли стандартно място за монтаж или може да е на доста места? Ще може ли и препоръки за човек, който разбира от тези неща?
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i 1999г.

Мнение от Сладур1 » 01 Дек 2013, 23:46

Виж дали има обичайните аксесоари за оригинална аларма- лампа под огледалото и датчик по-средата на тавана. Ако няма не е оригинална. Ако има се продават заготовки които трябва да се настроят да отключва твоята аларма. За афтърмаркет аларма май по-трудно се намира.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от SheTrqa » 02 Дек 2013, 16:18

Има лампа отпред в дясно (под винетката) и няма сензор на тавана. Значи не е оригиналната 100%. Моля насочете ме към читав алармаджия, който знае какво прави!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 320i 1999г.

Мнение от Сладур1 » 03 Дек 2013, 23:13

Малко ме съмнява да може да ти свърже ново дистанционно. Най-добре нова аларма. Вече ти си избираш диапазона на парите.

Назад към E46