Въпрос за лепене на броня
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- dark0
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320ci 170 к.с.
- Мечтае да кара: Е92, ако може М3 !
Въпрос за лепене на броня
Здравейте колеги 
За съжаление сутринта едно куче изневиделица се появи на пътното платно и го ударих .. резултата е този - http://prikachi.com/images/618/6795618k.jpg
Въпроса ми е има ли шанс да се залепи бронята като пазя отчупеното парче над халогена или да търся нова броня.
Отидох на щета и там ми дигнаха кръвното допълнитено като ми заявиха, че ще ми изплатят пари за нова броня но стоковата за е46
при положение че като съм правил каското съм заявил че имам предна М техник броня на колата ..
Съгласих се с пича, който ми завеждаше щетата, за да не правя скандали, но най-учтиво си влезнах през телефона в реалоем да проверя номера на бронята след което влезнах в дарукар да направя справка на цената ... цената е 860лв. показвам му на оня и викам, а ако не ми изплатите толкова пари какво правим, а той ми заявява, че през някво си аутобавария правят справките, а аз му викам вече ядосан сички знатеме как проверявате едва ли цените на таиванските части в илиенци.
Другото което е не ми написа халоген подмяна а капачка и стъкло .. викам дали някъде някой продава само стъкалца за халогена ? и той седи и се пули ..
Вече съм решен, че ако пак ми подметнат некви 100тина лв. да ги съдя д*ба и мошениците ..
П.С. тоя даже ми вика а ти с какви гуми беше като стана случката.. викам купил съм си чисто нови гуми дали съм ги сложил преди 30 мин ;д
Другия ми въпрос е някой с подобна щета може ли да каже колко г/д са му изплатили за нова броня + боя + монтаж и демонтаж
Благодаря предварително

За съжаление сутринта едно куче изневиделица се появи на пътното платно и го ударих .. резултата е този - http://prikachi.com/images/618/6795618k.jpg
Въпроса ми е има ли шанс да се залепи бронята като пазя отчупеното парче над халогена или да търся нова броня.
Отидох на щета и там ми дигнаха кръвното допълнитено като ми заявиха, че ще ми изплатят пари за нова броня но стоковата за е46

Съгласих се с пича, който ми завеждаше щетата, за да не правя скандали, но най-учтиво си влезнах през телефона в реалоем да проверя номера на бронята след което влезнах в дарукар да направя справка на цената ... цената е 860лв. показвам му на оня и викам, а ако не ми изплатите толкова пари какво правим, а той ми заявява, че през някво си аутобавария правят справките, а аз му викам вече ядосан сички знатеме как проверявате едва ли цените на таиванските части в илиенци.
Другото което е не ми написа халоген подмяна а капачка и стъкло .. викам дали някъде някой продава само стъкалца за халогена ? и той седи и се пули ..
Вече съм решен, че ако пак ми подметнат некви 100тина лв. да ги съдя д*ба и мошениците ..
П.С. тоя даже ми вика а ти с какви гуми беше като стана случката.. викам купил съм си чисто нови гуми дали съм ги сложил преди 30 мин ;д
Другия ми въпрос е някой с подобна щета може ли да каже колко г/д са му изплатили за нова броня + боя + монтаж и демонтаж
Благодаря предварително

- shalashaska
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: e46 М3
Re: Въпрос за лепене на броня
Кофти тръпка човек,за съжаление репликите брони са така от студа направо се чупят на парченца,аз засилих един заек с мойта броня г/д беше същата след удара и си взех след това нова,и да лепиш и да правиш няма да стане както трябва ,за каското обаче като сложих м теч бронята ходих да ми снимат пак колата в каското щото неисках да имам разправий, и накрая си ми дадоха кинти за обикновенна броня.. 

- ssound
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 compact320тd/e30 318is
- Мечтае да кара: е30 m62b48is
кофти работа.тея застрахователи се ебават яко.
дано поне кучето остана живо!
дано поне кучето остана живо!
Аз с първата оригинална отстрелях едно куче, а с вътрешната решетка и заек, но пораженията не бяха такива. Може би студа си казва думата. Лев инс ми платиха нова М броня по фактура, не знам какви са твоите застрахователи, но определено не искам да съм застрахован при тях.
п.с. в рамките на една година бяха - куче, заек и сърна, но сърната оживя и избяга за ужас на шофьорите, които спряха след мен
п.с. в рамките на една година бяха - куче, заек и сърна, но сърната оживя и избяга за ужас на шофьорите, които спряха след мен

- dark0
- младши ентусиаст
-
А колко г/д да очаквам да ми изплатят от армеец за обикновената броня
Мн искам да сложа CSL броня
Но сигурно ще трябва да додам мн пари .. очаквам да ми изплатят някви 200лв. и това да е ... дори за М техник сигурно няма да стигнат парите

Мн искам да сложа CSL броня

Но сигурно ще трябва да додам мн пари .. очаквам да ми изплатят някви 200лв. и това да е ... дори за М техник сигурно няма да стигнат парите

- don't be
- младши ентусиаст
-
- Кара: 466,5 см3 на цилиндър
- Мечтае да кара: Нормално
Koлега ако имаш парчетата е поправимо 60-80 лева лепене и 100-150 лева боя .
За милиони-няма закони.
- dark0
- младши ентусиаст
-
А капачката на халогена заедно със стъклото дали се продават отделно .. за капачка мисля че съм виждал, но стакло не 

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Пусния тая за 60 - 70 лева за продаване, някой да си я прави ако има мерак, пък ти си купи нова (даже може и ЦСЛ щом ти е мерак)
Аз поне така бих направил.
п.с. Капачките се продават отделно, но халогена си със стъклото, сиреч самостъкло за халогена..
Аз поне така бих направил.
п.с. Капачките се продават отделно, но халогена си със стъклото, сиреч самостъкло за халогена..

- sannikolaus
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW E46 320d 150к.с. M47N
BMW E61 530xi 272к.с. N53 LCI
Колега, бронята може да се залепи и няма да личи изобщо, че е трошена, но не с лепило!!! Правят ги с добавачен материал и пистолет за горещ въздух или както му е точно името. За около 200 лв. с боя ще бъдеш чисто нов и готин
. Успех!

- dark0
- младши ентусиаст
-
Колеги преди малко като търсих из нета намерих стъкла само за халогените, но без да искам затворих сайта
а в хистрй не ми излиза нещо ...
Някой ако може да помогнее
p.s. май се спрях на този модел броня - http://autoparts.bg/%D0%BF%D1%80%D0%B5% ... 03-fbe46cs
Като поразгледах снимките на колегата хакерчето ми хареса как е станала колата му доста
Въпроса ми е какво ще рече АБС пластмаса - не е стъкломат нали ? мисля че моята беше АБС която даде фира
И от Мтехник 2 халогените ще станат ли на тази броня

p.s. май се спрях на този модел броня - http://autoparts.bg/%D0%BF%D1%80%D0%B5% ... 03-fbe46cs
Като поразгледах снимките на колегата хакерчето ми хареса как е станала колата му доста
Въпроса ми е какво ще рече АБС пластмаса - не е стъкломат нали ? мисля че моята беше АБС която даде фира

- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
dark0 написа:Колеги преди малко като търсих из нета намерих стъкла само за халогените, но без да искам затворих сайтаа в хистрй не ми излиза нещо ...
Въпроса ми е какво ще рече АБС пластмаса - не е стъкломат нали ? мисля че моята беше АБС която даде фира![]()
Колега добре си се насочил

- rezeto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330ci
- Мечтае да кара: M4
- Детайли за колата: 320D facelift M-tech2 --> 330ci....
Колега преди време си счупих стъклото на халогена и си поръчах от ебай ето такова:
http://www.ebay.com/itm/BMW-E39-M5-E46- ... 2583384%26
Пасна перфектно неразличимо е от оригиналното. 25 лева ми излезе на мен стъкълцето.
http://www.ebay.com/itm/BMW-E39-M5-E46- ... 2583384%26
Пасна перфектно неразличимо е от оригиналното. 25 лева ми излезе на мен стъкълцето.
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
http://www.proparts.bg/product/2001/m-predna-bronya-za-bmw-3er-98-05-e46.html
Тук я има и по евтина без халогени и тн...
Тук я има и по евтина без халогени и тн...
- dark0
- младши ентусиаст
-
Тая е за седан колега а и е М техник а не м3
Но май сега реших друго пък ще видиме .. доста случайно с един приятел отидохме при 1 майстор в с.Волуяк, че и моя прител ударил някъв бордюр и да си остави бронята каза, че е мн добър майстора ( и така като гледам имаше 2-3 готови за боя брони .. добре ги е направил поне според мен като ги загледах ) та му показах снимка на моята броня като му казах, че паза счупеното парче и той каза, че срещу 70лв. и 2 дни време бронята ще е като нова. Доста се замислих над това и май ще му я оставя да видим как ще стане пък с парите от каското ( дано дадат некви прилични банкноти ;д ) да си взема задна М техник броня .. така и така нямам..
Та като се позамислих над това .. колата ми е с парктроник .. ше гледам за задна с дупки за парктроник, но самите датчици еднакви ли са или трябва да търся някакви датчици за М бронята

Но май сега реших друго пък ще видиме .. доста случайно с един приятел отидохме при 1 майстор в с.Волуяк, че и моя прител ударил някъв бордюр и да си остави бронята каза, че е мн добър майстора ( и така като гледам имаше 2-3 готови за боя брони .. добре ги е направил поне според мен като ги загледах ) та му показах снимка на моята броня като му казах, че паза счупеното парче и той каза, че срещу 70лв. и 2 дни време бронята ще е като нова. Доста се замислих над това и май ще му я оставя да видим как ще стане пък с парите от каското ( дано дадат некви прилични банкноти ;д ) да си взема задна М техник броня .. така и така нямам..
Та като се позамислих над това .. колата ми е с парктроник .. ше гледам за задна с дупки за парктроник, но самите датчици еднакви ли са или трябва да търся някакви датчици за М бронята

- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
Брат някакво развитие по въпроса има ли

15 мнения
• Страница 1 от 1