Дебитомер за е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- grozdan1995
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е92,е46
- Мечтае да кара: Hp4
- Детайли за колата: M suspension
Дебитомер за е46
Колеги колата забива предницата при по здраво натискане на педала.По всичко личи че е дебитомера като го откача колата започва да варви 2 пъти повече.
Въпроса ми е тези на бош са около 300 лева а на магнет марели около 100 ако може да ме насочите дали тези евтините ще свършат работа или да зимам бош и да забравям че така не се търпи....

Въпроса ми е тези на бош са около 300 лева а на магнет марели около 100 ако може да ме насочите дали тези евтините ще свършат работа или да зимам бош и да забравям че така не се търпи....

Над смълчаните полета дрифтят малки пишлемета
- kkrumov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325DА touring
Re: Дебитомер за е46
Здравей, колега.
Не се чуди въобще между двата варианта, а взимай дебитомера на Бош. Ако се чудиш от къде- то звънни на Mitaka7....
Не се чуди въобще между двата варианта, а взимай дебитомера на Бош. Ако се чудиш от къде- то звънни на Mitaka7....

- SHTILL
- младши ентусиаст
-
- Кара: турбо дизел
- Мечтае да кара: би-турбо дизел
grozdan1995 написа:Колеги колата забива предницата при по здраво натискане на педала.По всичко личи че е дебитомера като го откача колата започва да варви 2 пъти повече.
Въпроса ми е тези на бош са около 300 лева а на магнет марели около 100 ако може да ме насочите дали тези евтините ще свършат работа или да зимам бош и да забравям че така не се търпи....![]()
![]()
Колега, не се чуди, а дай веднъж пари за хубав дебитомер, че аз пробвах да мина по тънката лайсна...2 пъти и в момента съм с некоректно работещ дебитомер на цената на читав.
Ако си с 2ка дизел взимай такъв завършващ на 527, препрограмирай ЕКУ-то и давай газ

- русиабн
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е36, Е46, E61, а сега Passat B8
- Мечтае да кара: BMW
Не знам колега, но досега в колкото и теми да чета винаги колегите пишат, че след като са закупили афтърмаркет дебитомер винаги им излизало солено и след 4-5месеца преминават към закупуване на оригинален /бошов/ дебитомер. Ти сам си прецени възможностите, но моя съвет е БОША. Ако ти се вижда солено виж в секцията продава части-има много колеги, които ще ти свършат работа за дебитомер 2-ра ръка 

ЖЕНА БЕЗ ЦИЦИ Е КАТО СЕЛО БЕЗ НАЧАЛНО УЧИЛИЩЕ-НЯМА ОТ КЪДЕ ДА ЗАПОЧНЕШ !

- slav4o974
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 330XI
Аз пък карам с "Марели" вече над 30 000 км. без никакъв проблем.
- 2she
- Потребител
-
- Кара: е46 320D
- Мечтае да кара: миг29
а някой да е пробвал това http://www.mister-auto.bg/bg/debitomer/ ... .09.0.html
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Взимай БОШ от Тех-ко примерно и давай гасссс не се занимавай с китайски ментеляци.
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- grozdan1995
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е92,е46
- Мечтае да кара: Hp4
- Детайли за колата: M suspension
Колеги неска ходих до един магазин на бош е 260 някакъв друг е 150 пак немски и има някакви ментета по 100 питах дали може да ми го даде само да го сложа да видя дали със сигурност е от него обаче отказаха и то с право макар че няма какво да му стане и да получи следи от употреба тия дни ще хвана един приятел да ми видя колко ще доиде с неговата отсъпка и ще се давя дано само да не го кача и пак да е същия мъртвец момчето в магазина каза че можело и някоя от сондите да бъде ама неми се вярва махането на катализатора да е повлияло и да лъже 2 рата сонда
Над смълчаните полета дрифтят малки пишлемета
- Wierdo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 545i
- Мечтае да кара: 6 series 650i Gran Coupe
2she написа:а някой да е пробвал това http://www.mister-auto.bg/bg/debitomer/ ... .09.0.html
Колега, видиш ли Мистър Ауто, бягай далече. Колкото по-бързо, толкова по-добре. Работих за тия пичове около година. Мега много менте части. Тва са французи дето правят онлайн бизнес с части из европата. Много умело "лавират" из законодателствата и клиентите масово имаха яко проблеми (обслужвах италианския пазар). Българската версия на сайта я пуснаха малко преди да напусна работа. В интерес на истината колеги ми казват, че с наще поръчки има доста по-малко проблеми. Като цяло стоката е кофти, не мисля че си заслужава риска

- released
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320d
- Детайли за колата: M47D20
http://www.mister-auto.bg/bg/debitomer/ ... g3926.html
Чувам все повече оплаквания, че има много рециклирани части или части "менте" на bosch... Ако си сигурен в качеството и че не е рециклаж, взимай по-скъпия вариант и ако има такъв вариант, с гаранция, още по-добре!
Чувам все повече оплаквания, че има много рециклирани части или части "менте" на bosch... Ако си сигурен в качеството и че не е рециклаж, взимай по-скъпия вариант и ако има такъв вариант, с гаранция, още по-добре!

10 мнения
• Страница 1 от 1