Малко информация
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Малко информация
Здравейте колеги, Значи вчера като се пребирах от работа в 2 часа имаше много лоша мъгла за 1ви път карам в такава магла както и да е хвърлих се в един канал в който имаше тиня и вода удара беше умекотен максимално, в началото незанаех че има вода и че въобще съм се забил там беше супер тъмно и имаше мъгла като отворих вратата цялото купе се напълни с вода както и да е опитвахме се да я изкараме с трактор ама не стана и го оставихме за другия ден. На другия ден намерих багер от новите 2012г и ме извади много прецизно за което съм благодарен има леки повърхностни щети бронята е извадена и интерколера е доло ама това е всичко фаровете и мигачите са добре просто трябра да се изчисти водата от двигателя за сега. Та въпроса ми е какво може да стане като е стояла в вода примерно дава на късо компютри електроника и така подгряване на седалки всичко ли е утишло на кино това искам да знам или няма опасност за тези работи (bmw 320d 1999 e46) Благодаря за отзивите предварително ще изпратя снимка утре.
- DiGital
- младши ентусиаст
-
- Кара: на пълна газ
- Мечтае да кара: MB SLS AMG
Re: Малко информация
До къде беше водата? Компютъра на двигателя е на нивото на бомбетата. Първия блок е на нивото на ръчната за ейрбег системата, ако сее наводнило повече незнам
Но общо взето трябва дая разглобиш и чистиш. Със сигурност имаш водата в турбото и незнам още къде, така че внимавай.

WOT: wide open throttle, the only tuning condition that newbies seem to be interested in. ;-)
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Неприятно, но не е болка. На първо врме трябва, да махнеш мокета и да го изсушиш. Иначе в това време ще те напдне мухъла. Предните и задните седалки се свалят. После праговете и някоя и друга кора. Хубаво е да подсушиш и буксите на седалките. Не знам до къде е било нивото на водата, но то си личи. Там където е имало вода, се подсушава. По подробно, като постнеш снимките.
п.п. Оправи си заглавието на темата!
п.п. Оправи си заглавието на темата!

Снимките май няма да мога да ги кача, еми водата в купето беше до седалките стигаше до ръчната седалките са от кожа не мисля че ще има проблем за тях от към мухъл.
След като се закара на мивка и като се изчисти тинята под капака стана ясно че, двигателя май е заминал щото като въртят с ключ се върти до едно положение и после зацепва явно цялото возило + двигателя е за изхвърляне или поне ще ми легне 3-4 бона ремонта за това решавам да си я прибера в гаража и да взимам нова същия модел а тази ще я ползвам за части до колкото е възможно да се използват.. кофти тръпка момчета не е приятно 

5 мнения
• Страница 1 от 1