Датчици за DSC 330ci
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Inline6
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 330ci
- Мечтае да кара: e46 m3
Датчици за DSC 330ci
Здравейте колеги. Оставих си колата в сервиз на Армеец, за пребоядисване на предна и задна броня. Преди малко ми звъннаха, че била готова, но светела лампата оранжевата на DSCто още при палене и бутонът за DSC-то изобщо не реагирал. Питането ми е следното. Какво може да са преебали в следствие монтаж и демонтажа на броните? Има ли датчици под тях които е възможно да са строшили или откачили? Питам защото след малко отивам натам и не искам да ме правят на канарче и да ми обясняват как му дошло времето и те пипали само броните и не докосвали нищо друго. Колата никога не е имала подобен проблем до момента. Благодаря предварително 

Дневен хороскоп за зодия близнаци
Re: Датчици за DSC 330ci
Със сигурност не са пипали само по броните. Датчици за DSC и подобни с-ми на тях няма . Но това не значи, че не са пипали другаде и сега да се правят на ущипани.
Кажи им че си искаш колата както си я оставил + боядисани брони.
Кажи им че си искаш колата както си я оставил + боядисани брони.
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
Inline6 написа:Здравейте колеги. Оставих си колата в сервиз на Армеец, за пребоядисване на предна и задна броня. Преди малко ми звъннаха, че била готова, но светела лампата оранжевата на DSCто още при палене и бутонът за DSC-то изобщо не реагирал. Питането ми е следното. Какво може да са преебали в следствие монтаж и демонтажа на броните? Има ли датчици под тях които е възможно да са строшили или откачили? Питам защото след малко отивам натам и не искам да ме правят на канарче и да ми обясняват как му дошло времето и те пипали само броните и не докосвали нищо друго. Колата никога не е имала подобен проблем до момента. Благодаря предварително
Колега аз имах такъв проблем само ,че се появи когато изкл. акумулатора за малко.. лампата светеше за ДСК постоянно натискаш бутона няма никаква реакция.. По карах 10 15 километра и системата се оправи.. тамън бях тръгнал за диагностика и пред сервиза колата спря лампата и всичко си се вкл. и изкл. нормално

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Предполагам, че трябва да се инициализира датчика за положение на волана.
- Inline6
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 330ci
- Мечтае да кара: e46 m3
zvetiko написа:Предполагам, че трябва да се инициализира датчика за положение на волана.
Датчика на волана беше точно. Зачистиха грешката и се оправи. Оттук насетне остава да видим дали ще светне пак

Дневен хороскоп за зодия близнаци
5 мнения
• Страница 1 от 1