въпрос за букса
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- Техеранеца
- Потребител
-
- Кара: BMW 528i
- Мечтае да кара: M5
въпрос за букса
Здравейте колеги,днес като сменяхме оригиналното аудио с пайнер видяхме че има една висяща букса с 2 кабела,установи се че буксата е за този датчик който е в средата на таблото точно под предния прозорец.та въпроса ми е някой има ли си идея къде се закача тази буксичка че никъде не видяхме место или може би не сме гледали както трябва.благодаря предварително 

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: въпрос за букса
Техеранеца написа:Здравейте колеги,днес като сменяхме оригиналното аудио с пайнер видяхме че има една висяща букса с 2 кабела,установи се че буксата е за този датчик който е в средата на таблото точно под предния прозорец.та въпроса ми е някой има ли си идея къде се закача тази буксичка че никъде не видяхме место или може би не сме гледали както трябва.благодаря предварително
това е соларния сензор за климатика и за да му закачиш буксата трябва да свалиш таблото така са я навряли явно при теб таблото е сваляно и не са я закачили или е сменяно.
- Техеранеца
- Потребител
-
- Кара: BMW 528i
- Мечтае да кара: M5
oci написа:Техеранеца написа:Здравейте колеги,днес като сменяхме оригиналното аудио с пайнер видяхме че има една висяща букса с 2 кабела,установи се че буксата е за този датчик който е в средата на таблото точно под предния прозорец.та въпроса ми е някой има ли си идея къде се закача тази буксичка че никъде не видяхме место или може би не сме гледали както трябва.благодаря предварително
това е соларния сензор за климатика и за да му закачиш буксата трябва да свалиш таблото така са я навряли явно при теб таблото е сваляно и не са я закачили или е сменяно.
Свалянето на таблото няма дертове,но къде горе-долу да търся за да я включа.Благодаря за информацията

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Техеранеца написа:oci написа:Техеранеца написа:Здравейте колеги,днес като сменяхме оригиналното аудио с пайнер видяхме че има една висяща букса с 2 кабела,установи се че буксата е за този датчик който е в средата на таблото точно под предния прозорец.та въпроса ми е някой има ли си идея къде се закача тази буксичка че никъде не видяхме место или може би не сме гледали както трябва.благодаря предварително
Свалянето на таблото няма дертове,но къде горе-долу да търся за да я включа.Благодаря за информацията
в инсталацията на климатроника
4 мнения
• Страница 1 от 1