запитване относно пиропатрон
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Plamin
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 523i
запитване относно пиропатрон
интересува ме ако пиро патрона е гръмнал възможно ли е да се сложи съпротивление със същото показание за да се загаси лампата на дисплея? за е46 99 бензинка пиропатрона на шофиорската седалка
Последна промяна Plamin на 12 Авг 2010, 17:26, променена общо 1 път
- unikalen88
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW 330cd
Re: запитване относно пиропатрон

Колега, не те съветвам да си правиш експерименти с коланите или които и да било части от системите за сигурност в автомобила
Цяла седалка заедно с коланите и пиропатрона може да се намери на прилична цена а първосигналното решение е да излъжем компютъра ....
Цяла седалка заедно с коланите и пиропатрона може да се намери на прилична цена а първосигналното решение е да излъжем компютъра ....
Чак пък да взима цяла седалка... за кво??? Само патрона със заключващия механизъм! Ама си е играчка, щото трябва да се сложи, после на диагностика да се провери дали работи и ако не работи да се връща и така цялата процедура до края, докато се намери читав!
един резистор 3 ома и си ти , разбирасе след зануляване на грешката
Имах същия проблем един човек ме оправи има сичко и комп и части и със съпротивление ми предложи и с нов пиропатрон и с употребяван аз си взех нов щото имах кинти. Ако искаш кординати пиши ми на личен.

- Plamin
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 523i
ето този отговор за трите ома чаках мерси много колега сложих и грешките изчезнаха а на останалите съвети мерси колеги копуваите си пиропатрони и какво ли не аз питах как да махна грешката 

- katronski_br
- ентусиаст
-
- Кара: с кеф...
- Мечтае да кара: МИГ29
- Детайли за колата: Е90 бензин 129 к.с. 2007.
tsb_bg написа:Колега, не те съветвам да си правиш експерименти с коланите или които и да било части от системите за сигурност в автомобила
от къде мога да си намеря две седалки (бежава кожа) със здрави пиропатрони ?
ако са РЕКАРО още по добре
В началото бе самолетен двигател..... и Господ каза: ''Нека бъде BMW''
- andreykostov
- Потребител
-
- Кара: F30 335i xdrive
- Мечтае да кара: //M
dalev написа:Имах същия проблем един човек ме оправи има сичко и комп и части и със съпротивление ми предложи и с нов пиропатрон и с употребяван аз си взех нов щото имах кинти. Ако искаш кординати пиши ми на личен.
Здравей Колега,
надявам се още да имаш връзка с човека за пиропатроните

благодаря ти предварително
Поздрави
10 мнения
• Страница 1 от 1