Бръмчене от радиото или духалките ?

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320ci 170 к.с.
Мечтае да кара: Е92, ако може М3 !

Бръмчене от радиото или духалките ?

Мнение от dark0 » 22 Окт 2013, 23:02

Като изгаса двигателя и някъде зад сд-то или някъде при духалките се чува едно жужене или направо леко бръмчене ...
Излезнах от колата, заключих и след 10тина мин пак се качих да тръгвам и преди да запаля ми направи впечетление, че пак бръмчи :shock:
От какво е това бръмчене и симптом на какъв заминаващ си консуматив е :bchug:

Благодаря предварително на отзовалите се, защото е много дразнещ този шум :banghead:
:bchug:

старши ентусиаст
Аватар

Re: Бръмчене от радиото или духалките ?

Мнение от Kris » 22 Окт 2013, 23:26

Този дразнещ звук е от вентилаторчето на датчика за вътрешна температура, и ще изгасне след 16 мин. без активност по колата. А като я отключиш и отвориш вратата пак ще се пуска, все пак трябва да е готово за работа, нали трябва като "пали и тръгваш" всичко да е ОК, а не тепърва да започва работа.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 318i 98
Мечтае да кара: Електромобил...

Мнение от vavilon » 23 Окт 2013, 9:03

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 23 Окт 2013, 9:08

Това което Kris каза, с допълнението, че колкото е по-мръсно толкова по силно бръмчи. Моето го чух за пръв път няколко месеца след като почнах да карам в мръсотията в бг. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320ci 170 к.с.
Мечтае да кара: Е92, ако може М3 !

Мнение от dark0 » 23 Окт 2013, 9:12

Не съм, а одеве един колега точно това ми каза ... сменял е неговия и симптомите са подобни на мойте ..
Каза че това бръмчене го е имало и при него, а като колата е само на контакт и се пусне парното то се мъчи а не духа както трябва плавно ..
Кой колега от форума може да направи един оглед на таралежа и евентуално да се рециклира :bchug:

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 M47N

Мнение от mustang1986 » 23 Окт 2013, 12:42

dark0 написа:Не съм, а одеве един колега точно това ми каза ... сменял е неговия и симптомите са подобни на мойте ..
Каза че това бръмчене го е имало и при него, а като колата е само на контакт и се пусне парното то се мъчи а не духа както трябва плавно ..
Кой колега от форума може да направи един оглед на таралежа и евентуално да се рециклира :bchug:

memberlist.php?mode=viewprofile&u=20573
Изображение

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!

Назад към E46