Студен старт-ок, като загрее не пали-320д
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
Студен старт-ок, като загрее не пали-320д
Здравейте!
Нов съм в този форум и се надявам на помощ от Ваша страна. Става въпрос за Е46 320д след воден стълб
. След ремонта смених блок, бутала и т.н.) колата пали сутрин, когато е студена и ако я изгася веднага или я оставя още да се постопли -не иска да пали повече, а стартерът върти като луд и излиза доста бял пушек. Акумулаторът е нов, подгревните свещи са нови, компа не дава грешки и разпръсквачите на дюзите са нови. 
Нов съм в този форум и се надявам на помощ от Ваша страна. Става въпрос за Е46 320д след воден стълб

- hyena
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 320d
Re: Студен старт-ок, като загрее не пали-320д
cartel написа:Здравейте!
Нов съм в този форум и се надявам на помощ от Ваша страна. Става въпрос за Е46 320д след воден стълб. След ремонта смених блок, бутала и т.н.) колата пали сутрин, когато е студена и ако я изгася веднага или я оставя още да се постопли -не иска да пали повече, а стартерът върти като луд и излиза доста бял пушек. Акумулаторът е нов, подгревните свещи са нови, компа не дава грешки и разпръсквачите на дюзите са нови.
за такова нещо, по-добре я върни в сервиза дето са ти я правили за рекламация! аз доколкото съм чувал, след воден удар е най-добре да се смени двигателя... но щом си тръгнал да го оправяш...
"Защо карам бързо...защото улиците са опасно място и не обичам да се задържам дълго на тях..."
то най-добре да сменя колата, ако ме питаш ама....
Не е и глава. Според други е електронно управление на двигателя. Благодаря все пак 

- toni
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D '05
пробвай да отидеш на диагностика в Дару кар, при мен имаше проблем в една от помпите за гориво и симптомите бяха същите като е студена пали обаче като загрее умира,трябваше да я чакам да изтива че да заработи.
- fro6o
- Потребител
-
- Кара: бмв е-46
- Детайли за колата: 320D 136ks
колеги здравейте....Аз същто карам е-46,320д-136кс.и при мен е същтия проблем.Сутрин пали от ряз,но като загрее мъртвец.Ходих на 1000 маистори всеки какво ли не казва,и незнам от каде да започна...Не е верига,може би и помпа не е,дюзите са проверени супер са,в Плевен бмв сервиза също нищо не ми помогнаха и незнам вече кво да правя.Ако може някой да помогне предварително благодаря 

- rezeto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330ci
- Мечтае да кара: M4
- Детайли за колата: 320D facelift M-tech2 --> 330ci....
Това нещо съм го срещал, при въпросната кола беше датчика на разпределителния вал, ако имате под ръка пробвайте с друг. Успех!
- bochogogogo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: M6
За мен има в помпата една игличка мисля на авансовия клапан беше,не отделя както трябва...Провери датика на вала,ако не съм убеден че има механичен проблем в помпата-карал ли си с нафта на черно?
13 мнения
• Страница 1 от 1