запитване за сфързване на agel eyes

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 325i

запитване за сфързване на agel eyes

Мнение от vitaliss » 12 Сеп 2013, 21:37

закупих си ангел еуес от бабуна наскоро единственото което имат е едно реленце, във момента съм ги свързал към плафоните на колата и при подаване на контакт да светят..опитах да ги свъжа към габаритите но ми даша грешка за изгоряла крушка и светкат леко мига4ите и след запалване на колата релето по4ва да издава странни звуци :dunno: някои може ли да ми каже как да ги свържа да работят само при подаване на габарит без да забиват грешка и да мога да сваля крушките 4е кадето са се докосвали има стопено и ме е страх да не се запаля така докато висят при мотора :banghead: Имам и още един проблем... сложих си ксенон (не е от 50 лева, платих го 230 лева) и ми дава и тои грешки за изгорели крушки :banghead: (извинявам се за неграмотното писане)

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 M47N

Re: запитване за сфързване на agel eyes

Мнение от mustang1986 » 12 Сеп 2013, 22:03

Слагаш диодни със стоп ерор на габарита и ги пускаш в коша да си светят(диода не излъчва топлина)
Или махаш си чека на габаритите
Изображение

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 318i 98
Мечтае да кара: Електромобил...

Мнение от vavilon » 12 Сеп 2013, 22:33

На Бабуна ангелите по принцип не дават грешка, като се вържат за габаритите. Но на контакт си присвяткат. Затова махнах чека.
А за ксенона, трябва да си прекодираш лайт модула на опция ксенон без регулиране.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vitaliss » 12 Сеп 2013, 23:50

как така на опция "без реголиране" няма да мога да си реголирам фаровете от копчето ли :|

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 318i 98
Мечтае да кара: Електромобил...

Мнение от vavilon » 13 Сеп 2013, 8:49

vitaliss написа:как така на опция "без реголиране" няма да мога да си реголирам фаровете от копчето ли :|

За автоматично регулиране на фаровете няма врътка за ръчно регулиране на панела на лайт модула! :mhihi: В този случай фаровете се регулират от два датчика на предният и задният носач. С две думи и няколко изречения, :lol: лайт модула ти се кодира за ксенон без авт, рег. на фаровете, щото ти имаш врътка за ръчно регулиране. :yes: Колегата Oci или Ванката и много други могата да го направят.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от vitaliss » 13 Сеп 2013, 13:47

Problema e che ne sym vyv bg a tuk neznam koi moje da go napravi

Потребител
Аватар

Мнение от lucifer686 » 26 Сеп 2013, 21:25

Колега аз като си купувах ксенона си взех и едни джунджурийки на които им викаха "залъгалки" и те лъжат борда да не дава грешка ...питай ги тия от магазина дето си ги взел би трябвало да знаят за кво става на въпрос и да ги имат...а за енджъл айса и аз доста време си играх и кой ли не питах как да се свърже без да дава грешка борда....та с един жичкаджия го измислихме...при мен комплекта беше рингове,клеми за + и - от акумулатора 1 реле един бял тънък кабел и пак тънък жълт...значи прекарва6 си вс там.. клемите за акумулатора ..с тях директно към ринговете и тук идва тънкия момент..тънкия жълт кабел го връзваш на минус където си харесаш(аз го вързах директно към минусовата клема за акумулатора) а белия го връзваш към нещо в което има 12 волта, и се включва при габарити т.е му идва тока при габарит..(ние го вързахме за потенциометъра който се вкл при габарит)иначе ако го вържеш някъде с по слаб волтаж релето почва да чука...а долу при кабелчетата за габарит си махаш крушките (за да не се запалиш хихи) и за тия кабели на габарита си връзваш по едно реленце, които реленца играят ролята на "залъгалки" и лъжат борда...и обаче същите тия реленца трябва да им махнеш вътре тая джаджа дето вкл и изкл.. тва не видях как става...иначе и те ще тракат защото идва по-малък волтаж...значи допълнително ти трябват 2 реленца и някаква жица по-дълга за да намериш 12 волта...ако така го правиш като мен да знаеш обаче че ако намалиш потенциометъра релето почва да чука...така че на макс той :Д:Д...аз така го направих и за сега няма ядове....дано ти стана ясно ако има нещо питай...дано съм ти бил полезен.... :):):)

Потребител
Аватар
Кара: BMW 318ci
Детайли за колата: BMW 318 ci 2002 e46 N42 valvetronic

Мнение от ratim » 27 Сеп 2013, 13:27

ако си вземеш от ибей http://www.ebay.co.uk/itm/BMW-3-SERIES- ... 45fd3e0a36 свързват се към габарита,не дава грешки и работи идеално.Диодни са .Аз си монтирах и работи перфектно колега :)

Потребител
Аватар

Мнение от dilqn82 » 28 Сеп 2013, 17:35

и на мойта много рядко го прави тоя номер ма да не те бърка!!! :driving:

Назад към E46