Бръмчене под задна лява седалка при контакт преди запалване!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- jul_bmw
- Потребител
-
- Кара: e46 330d
- Мечтае да кара: чисто ново BMW
Бръмчене под задна лява седалка при контакт преди запалване!
Здравейте на всички колеги които са избрали тази уникална марка, надявам се да можете да ми помогнете за този странен за мен проблем с Вашите опит и съвети. Проблема ми е следния при завъртане на ключа на контакт преди да запаля започва да се чува сравнително силен ясно бръмчащ звук (като от някакво електромоторче) който идва (а един приятел който седеше за кратко отзад каза и че се осеща) от задната лява седалка някаде. След като запаля колата звука като чели спира или поне аз вече не го чувам заради шума на двигателя. Отзад в багажника имам CD ченджер който предния ден бях заредил с няколко диска и вчера след като реших да сменя от един на друг диск ми изписа NO DISK след което се появи въпросният шум от тогава ченджера не работи пробвах го още няколко пъти но изписва същия надпис. Шумът не идва от самия ченджер нито някаде в близост около него защото когато дам на контакт и застана отзад до него звукът пак се чува някаде от задните седалки. Има ли някой опит или идея за това какъв би бил проблема БМВто е е46 330д 184к фейслифт. Предварително благодаря на всички които се отзоват!!!
- patlaka
- Потребител
-
- Кара: 330D
- Мечтае да кара: 335D coupe
- Детайли за колата: 204hp седан
Re: Бръмчене под задна лява седалка при контакт преди запалв
Колега това не е проблем,проблем ще бъде ако спре да се чува нафтовата ти помпа не се притеснявай тя подкача гориво затова се чува
Който учи ще сполучи,а който лъже и краде ще кара BMW
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
Колега и аз го чувам този звук и това е помпата както каза колегата по-горе.. Винаги когато спре помпата тогава паля колата
аз поне така правя според мен това не би трябвало да ти е проблем 

- red_bull92
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)
Колега, не се притеснявай това е от горивната помпа и е нормално да се чува звук като засмуква гориво. Виж за CD-то отнеси го на жичкаджия или сервиз да го погледне 

Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
- jul_bmw
- Потребител
-
- Кара: e46 330d
- Мечтае да кара: чисто ново BMW
Много Ви благодаря за отговорите! Проблема е , че този звук звучеше доста странно и най-важното откакто съм купил е46цата не го бях чувал изобщo, появи се изведнъж. Днес обаче вече го няма като се заслушам внимателно действително чувам тихичък шум но този беше далеч по звучен и натрапчив. Не зная как точно работи горивната помпа и дали трябва да е толкова шумна на моменти. Надявам се да сте прави и точно това да не се окаже някакъв проблем с трудно диагностициране! 

- VanDal
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330д
- Мечтае да кара: Е24S
Това е подкачащата горивна помпа в резервоара. Може да стане по-шумна от обикновено ако има някакви боклуци на цедката или ако поради някаква причина не й достига гориво. Няма как обаче заради боклуци да е била по-шумна на моменти, а после не.
- ivaylo.rusev
- Потребител
-
Почисти я... Добре дошло за нея
7 мнения
• Страница 1 от 1