вдигане на багажника дистанционно от ключа
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Re: вдигане на багажника дистанционно от ключа
Една малка подробност! Лесно ли се затваря багажника? 

- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
vavilon написа:Една малка подробност! Лесно ли се затваря багажника?
На компакта ще е лесно понеже има джам и тежи самият багажник

Ако на нормална кола се сложи тоя тунинг ще има много набиране за да се затвори

- Nasko_
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330i
Хм...въпрос на място, не се бях замислил! И като гледам на клипа с каква сила се изстрелва този капак нагоре...? 

Не спори с глупак, защото ще те принизи до нивото си и ще те победи с опит!
- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
има различна твърдост докато го затваряш, от горно положение до след средата върви леко, след което като се изравни на нивото на тавана леко затруднява и малко преди да се затвори е малко твърд, но не е не посилно в никакъв случай.
А каква е вероятността да ти счупи зъбите като го отваряш "на ръка". На една Е60-ка седан на два пъти ми се разминава на косъм от лицето, всеки път забравям че като натисна бутона на багажника и той "фръква" нагоре. И при теб ли е така или е по плавно?
Sent from my LT26i using Tapatalk 2
Sent from my LT26i using Tapatalk 2
- iv4o9999
- ентусиаст
-
не скача веднага, след като сработи механизма на ключалката, леко се повдига и след това се засилва, вероятно при е60 вратат е по-дълга и трябва да отстъпиш на зад, тук не ми е правело впечатление да имаопастност, пък и аз си го отварям от бутона, нали му се радвам още 

- olegvn
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: compact
- Детайли за колата: BMW compact e46 03 320td 150 hp
И моя багажник се дига , но когато е студено не
явно е нужно да се смаже нещо 

- iv4o9999
- ентусиаст
-
ми не, амортисьорите са тръгнали и моите старите бяха така, ще изкарат още и ще трябва да се сменят, интересно ми е колко ли струват нови в Дару, довечера ще сваля номерата и ще ги чекна в сайта, с колегата dido0o коментирахме параметрите на въпросните телескопи и се оказа че има няколко разновидности с различна сила, според зависи това дали колата има кора със сак на багажника или обикновена кора.
ето и информацията, която той беше открил,
В realoem дават четири вида за компакт:
дължина: 597MM / 690N и 680N
и дължина: 627мм , която пак е два варианта, но не пише силата.
Довечера ще сваля номерата, и ще направя детайлни снимки на въпросните телескопи с точни размери.
ето и информацията, която той беше открил,
В realoem дават четири вида за компакт:
дължина: 597MM / 690N и 680N
и дължина: 627мм , която пак е два варианта, но не пише силата.
Довечера ще сваля номерата, и ще направя детайлни снимки на въпросните телескопи с точни размери.

- русиабн
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е36, Е46, E61, а сега Passat B8
- Мечтае да кара: BMW
Като чета темата ми се струва, че тази екстра ще стане и при комбито НО ще се отваря само от бутона на багажника, защото бутона на ключа отваря само стъклото за багажната врата. А и освен това панаира ще е при отварянето
натискаш бутона на багажника и моментално трябва да отскочиш поне 1 метър назад иначе моментално ще останеш без зъби

ЖЕНА БЕЗ ЦИЦИ Е КАТО СЕЛО БЕЗ НАЧАЛНО УЧИЛИЩЕ-НЯМА ОТ КЪДЕ ДА ЗАПОЧНЕШ !

русиабн написа:Като чета темата ми се струва, че тази екстра ще стане и при комбито НО ще се отваря само от бутона на багажника, защото бутона на ключа отваря само стъклото за багажната врата. А и освен това панаира ще е при отварянетонатискаш бутона на багажника и моментално трябва да отскочиш поне 1 метър назад иначе моментално ще останеш без зъби
![]()
![]()
![]()
![]()
Само за протокола - копчето на ключа отваря това, което е програмирано - или стъклото, или цялата врата.
Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Абе, колеги... нали това е идеята на този механизъм/амортисьори! А тя е да си отвориш багажника от разстояние. Кви зъби, кви четки. 

- русиабн
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е36, Е46, E61, а сега Passat B8
- Мечтае да кара: BMW
JTD написа:русиабн написа:Като чета темата ми се струва, че тази екстра ще стане и при комбито НО ще се отваря само от бутона на багажника, защото бутона на ключа отваря само стъклото за багажната врата. А и освен това панаира ще е при отварянетонатискаш бутона на багажника и моментално трябва да отскочиш поне 1 метър назад иначе моментално ще останеш без зъби
![]()
![]()
![]()
![]()
Само за протокола - копчето на ключа отваря това, което е програмирано - или стъклото, или цялата врата.
Щом е така супер, значи се минава през прекодиране да се отваря долната врата и така ще си стане даже доста приятна екстра според мен

ЖЕНА БЕЗ ЦИЦИ Е КАТО СЕЛО БЕЗ НАЧАЛНО УЧИЛИЩЕ-НЯМА ОТ КЪДЕ ДА ЗАПОЧНЕШ !

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Сега да вкарам мухата...може да се направи автоматично да се отваря и затваря на седан
но иска ,малко познания и точните части.
Ползва се хидро помпата от Е38 (където я има екстрата) променят се телескопите и воала..в подфорум Е60 toni го направи,бях говорил да го направя и аз,даже и помпата намерих но поради ред причини,така и не почнах - но определено е голям кеф автоамтично
.
На Ц класата ни 2006 последната за този фейс ,автоматично се вдига НО не се прибира и там е въпрос на пружини поне като гледам .

Ползва се хидро помпата от Е38 (където я има екстрата) променят се телескопите и воала..в подфорум Е60 toni го направи,бях говорил да го направя и аз,даже и помпата намерих но поради ред причини,така и не почнах - но определено е голям кеф автоамтично

На Ц класата ни 2006 последната за този фейс ,автоматично се вдига НО не се прибира и там е въпрос на пружини поне като гледам .
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
За комбито в RealOEM дават само 450N, срещу 680/690N за компакта. Бахти разликата.
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2