Съвет отностно цвят джанти
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Съвет отностно цвят джанти
Здравейте приятели (колеги) , първо искам да се извиня ако темата не ми е за този раздел просто не видях къде другаде мога да я напиша ,
Става въпрос за мойта е46-ца 320д фейслифт ТЪМНО СИН ЦВЯТ , искам да и боядисам джантите си (стокове са ще прикача снимка) , искам да ги боядисам или исках (Мат , черен металик) нещо от този сорт , и незнам дали ще и подхождат моля да дадете вашето мнение какъв цвят да ги направя - ако някой е добър с фотошоп може да ми направи услуга да ги мацне на снимката за да добия представа , чакам вашите мнения какъв цвят ще и отива най добре , БЛАГОДАРЯ. ето и снимкaтa
http://prikachi.com/images/310/6481310F.jpg
Става въпрос за мойта е46-ца 320д фейслифт ТЪМНО СИН ЦВЯТ , искам да и боядисам джантите си (стокове са ще прикача снимка) , искам да ги боядисам или исках (Мат , черен металик) нещо от този сорт , и незнам дали ще и подхождат моля да дадете вашето мнение какъв цвят да ги направя - ако някой е добър с фотошоп може да ми направи услуга да ги мацне на снимката за да добия представа , чакам вашите мнения какъв цвят ще и отива най добре , БЛАГОДАРЯ. ето и снимкaтa
http://prikachi.com/images/310/6481310F.jpg
- kozela
- младши ентусиаст
-
- Кара: лоша F30-ка
Re: Съвет отностно цвят джанти
Колега, аз съм със същия цвят и съм с черен мат джанти, стои прекрасно! Има тема за джанти с много снимки там, разгледай! 

- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
Черен мат - стоят перфектно , може и сам да си ги направиш . Крайна цена , четири флакона по 9 лв. - 36 , един ден хамалогия и си готов
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
krasi2bmw написа:Черен мат - стоят перфектно , може и сам да си ги направиш . Крайна цена , четири флакона по 9 лв. - 36 , един ден хамалогия и си готов
Да аз ще си ги правя , ама така немога да видя как стоят на самата кола приятел и въпроса е дали на цвета ще ми отива мат , това не се ли пада сив мат ? или се бъркам
- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
outllaw написа:krasi2bmw написа:Черен мат - стоят перфектно , може и сам да си ги направиш . Крайна цена , четири флакона по 9 лв. - 36 , един ден хамалогия и си готов
Да аз ще си ги правя , ама така немога да видя как стоят на самата кола приятел и въпроса е дали на цвета ще ми отива мат , това не се ли пада сив мат ? или се бъркам
черен е снимано е на осветление , тук в Шумен има доста коли / сини с черни джанти / моята е почти сьщия цвят и за това ги направих такива понеже добре стоят - синя кола с черни джанти

- Malik
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530d '09
outllaw написа:krasi2bmw написа:Черен мат - стоят перфектно , може и сам да си ги направиш . Крайна цена , четири флакона по 9 лв. - 36 , един ден хамалогия и си готов
viewtopic.php?f=66&t=167182
Malik написа:outllaw написа:krasi2bmw написа:Черен мат - стоят перфектно , може и сам да си ги направиш . Крайна цена , четири флакона по 9 лв. - 36 , един ден хамалогия и си готов
viewtopic.php?f=66&t=167182
мерси че линка темата

- русиабн
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е36, Е46, E61, а сега Passat B8
- Мечтае да кара: BMW
Здрасти колега,
а не искаш ли да бъдеш малко по-различен и не направиш една страхотна комбинация от оранжево и черно, които цветове ще подхождат на цвета на колата ти. Пускам ти снимки на джанти боядисани така, но не на същия цвят кола за да си представиш как ще изглеждат самите джанти
а не искаш ли да бъдеш малко по-различен и не направиш една страхотна комбинация от оранжево и черно, които цветове ще подхождат на цвета на колата ти. Пускам ти снимки на джанти боядисани така, но не на същия цвят кола за да си представиш как ще изглеждат самите джанти

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
ЖЕНА БЕЗ ЦИЦИ Е КАТО СЕЛО БЕЗ НАЧАЛНО УЧИЛИЩЕ-НЯМА ОТ КЪДЕ ДА ЗАПОЧНЕШ !

- Bexim
- старши ентусиаст
-
- Кара: G20, F82
Моето мнение е, че черното би се убило в тъмно синьото..
По-скоро тъмно сиво, ако искаш да е различно - графит, титан дето се вика..
Считай, че с 16-ка няма да постигнеш кой знае какво - по-добре си ги карай оригинал, все едно си е от завода..

По-скоро тъмно сиво, ако искаш да е различно - графит, титан дето се вика..
Считай, че с 16-ка няма да постигнеш кой знае какво - по-добре си ги карай оригинал, все едно си е от завода..

FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT
10 мнения
• Страница 1 от 1