Проблем с радиото и сенничите

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

Проблем с радиото и сенничите

Мнение от ti6o 86 » 23 Авг 2013, 21:52

Колеги имам проблем с радиото със сенниците и лампата за дълги светлини на таблото.Първо ми направи впечатление радиото когато запаля колата не се включва веднага а след една минута.После като смъкна сенниците и отворя огледалото радиото спира и малкото табло и то,като затворя се оправят.Сега радиото спя напълно да работи като отвора огледалото на сенника ми свети на таблото че имам изгорели лампи отзад.Като отида отзад стоповете светят и трите все едно си натиснал стоп.Като отворя сенниците плафоните които имат не светят.Иначе всичко друго работи.Ако някои знае нещо да пише.Благодаря предварително.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е46d 150hp

Re: Проблем с радиото и сенничите

Мнение от Edifice » 24 Авг 2013, 13:57

На един колега му се запали инсталацията и след това имаше подобни проблеми, плафоните на сенниците светеха когато си искат, а светнат ли друго изгасваше и т.н. Провери си бушоните да не е изгорял някой,ако не е вади ги 1 по един да разбереш от къе е проблема. пример първо този на радиото, после този за плафоните и виж дали другото нещо ще сработи. Вариянт е да имаш замасяване някъде.

Потребител
Аватар

Мнение от ti6o 86 » 25 Авг 2013, 17:38

Пробвах бушоните вси4ки са добре здрави са и на радиото и на сенниците.Не липсва никой всички са на мястото си.Иначе като включа фаровете лампите на радиото светят но неще да тръгне.

Потребител
Аватар
Кара: Е46 323 Ci
Мечтае да кара: BMW M6 "SONDERUMBAU" by ANDERSON GERMANY

Мнение от Johnnie » 26 Авг 2013, 10:31

Аз имам същият проблем,като светнат плафоните на сенниците и ми изгасва цялото табло включително и cruise control-a.Все още не съм открил проблема и ще карам колата на сервиз,защото е много неприятно.Ако някой има решение на проблема нека го сподели или ако се е сблъсквал с нещо подобно.

Спорен ден.
Drive the emotion

Назад към E46