Пада ми напрежението под 12 на е46 330xi
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- Maxpaynebg
- Потребител
-
- Кара: BMW 330xi
- Мечтае да кара: M5
Пада ми напрежението под 12 на е46 330xi
Здравейте колеги , от известно време забелязах , че ми пада напрежението под 12, обиколих няколко майстора и нещо не могат да разберат откъде ми пада напрежението на колата, на празен ход пада под 12 , че даже и 11
като се пусне климатика и нагревателя заден +преден ).Момчетата от DSC Performance ми свалиха алтернатора дадоха го на Франсиз куп които му сменили четки и реле, защото във високите изключвало , сложиха го на колата и все така , намерих втора употреба същия сложиха го и него ,и никаква промяна 

- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
Re: Пада ми напрежението под 12 на е46 330xi
Колко зарежда динамото колко пише на него с какъв уред е мерено.. има ли явен проблеми по таблото индикация мигане на лампи.. вкл,изкл на системи поради липса на напрежение.. Акумулатора какъв е колко А е нов ли е стар ли е пробвал ли си с друг? като го вадиш да го зареждаш до колко се зарежда.. да не е някой клетка да е умряла..
Пусни си скритото меню и гледай там колко зарежда
Аз имах подобен проблем след като смених акумулатора с някакъв куче марка, върнах оригиналния и нещата се оправиха
Сега съм с Варта и пак нямам проблеми
п.с. Ето ги моите проблеми от преди 4 години
, но като гледам сега май са били по-различни viewtopic.php?f=34&t=151486
Аз имах подобен проблем след като смених акумулатора с някакъв куче марка, върнах оригиналния и нещата се оправиха

п.с. Ето ги моите проблеми от преди 4 години

- Maxpaynebg
- Потребител
-
© написа:Пусни си скритото меню и гледай там колко зарежда
Аз имах подобен проблем след като смених акумулатора с някакъв куче марка, върнах оригиналния и нещата се оправиха![]()
п.с. Ето ги моите проблеми от преди 4 години, но като гледам сега май са били по-различни viewtopic.php?f=34&t=151486
а как да го пусна това скрито меню

до преди това бях свикнал да си закарам колата в сервиз да ми я ремонтират и да си платя като поп , ама един от майсторите където мина г ми вика : Е ти кво искаш то на 13 годишна кола колко да зарежда

- Maxpaynebg
- Потребител
-
Забравих да кажа ,че сменях алтернатора с втора употреба същия Валео 90А , и все така , при момчето което взех алтернатора имаше и 120А който според него също ставал за моята , но момчетата от сервиза ми казаха да взема същия като моя 90 за пробата
- Maxpaynebg
- Потребител
-
hacker4eto1 написа:Колко зарежда динамото колко пише на него с какъв уред е мерено.. има ли явен проблеми по таблото индикация мигане на лампи.. вкл,изкл на системи поради липса на напрежение.. Акумулатора какъв е колко А е нов ли е стар ли е пробвал ли си с друг? като го вадиш да го зареждаш до колко се зарежда.. да не е някой клетка да е умряла..
Мериха го с мултицет, по таблото всичко е ок , няколко пъти ми забива климатроника но след няколко рестарта се оправя първия път не бачкаше изобщо а вторя дъхаше само вентилатора без да се включи компресора, акумулатора си ми е стария със светещо зелено око , 80 А за всеки случай му заредих за 24 часа при един приятел една варта 72А , която знам че на няколко месеца , и все така
Колега пиши в търсачката "скрито меню" ще ти излезе всичко за него. Може да си следиш данните в движение
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
колега махни ремъците и виж всичко на ръка дали се върти както трябва мазноо без сякакви проблеми.. погледни водната помпа.. и аз имам проблем скоро ще пусна клип при мен хидравличната помпа като я движа на ръка на пред на зад трака ....... днес утре ще кача клипа..
- Maxpaynebg
- Потребител
-
hacker4eto1 написа:колега махни ремъците и виж всичко на ръка дали се върти както трябва мазноо без сякакви проблеми.. погледни водната помпа.. и аз имам проблем скоро ще пусна клип при мен хидравличната помпа като я движа на ръка на пред на зад трака ....... днес утре ще кача клипа..
Колега , аз по принуда си купих кабел и софт за газовата , сега остана и монтьор да стана ....

- hacker4eto1
- ентусиаст
-
Maxpaynebg написа:hacker4eto1 написа:колега махни ремъците и виж всичко на ръка дали се върти както трябва мазноо без сякакви проблеми.. погледни водната помпа.. и аз имам проблем скоро ще пусна клип при мен хидравличната помпа като я движа на ръка на пред на зад трака ....... днес утре ще кача клипа..
Колега , аз по принуда си купих кабел и софт за газовата , сега остана и монтьор да стана ....![]()
![]()
, не съм много сигурен ,че докато се опитвам да ги сваля тези работи няма да ми падне мотора в канала
![]()
,за мене автомобила си остава тайна
по-скоро трябва да си намеря някое майсторче което му се занимава и да си му платя да ги прегледа тези неща
Колега много се извинявам тоя пост не е за твоят проблем .....

- Maxpaynebg
- Потребител
-
hacker4eto1 написа:Maxpaynebg написа:hacker4eto1 написа:колега махни ремъците и виж всичко на ръка дали се върти както трябва мазноо без сякакви проблеми.. погледни водната помпа.. и аз имам проблем скоро ще пусна клип при мен хидравличната помпа като я движа на ръка на пред на зад трака ....... днес утре ще кача клипа..
Колега , аз по принуда си купих кабел и софт за газовата , сега остана и монтьор да стана ....![]()
![]()
, не съм много сигурен ,че докато се опитвам да ги сваля тези работи няма да ми падне мотора в канала
![]()
,за мене автомобила си остава тайна
по-скоро трябва да си намеря някое майсторче което му се занимава и да си му платя да ги прегледа тези неща
Колега много се извинявам тоя пост не е за твоят проблем .....![]()
![]()
Колега , опитах се да вкарам малко хумор , ама явно не се получи

11 мнения
• Страница 1 от 1