Климатроник 320Д

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

Климатроник 320Д

Мнение от minimal » 21 Юли 2013, 16:18

Здравейте колеги,колата е 99г. 320д потърсих доста ,на колегите проблемите са доста сходни но като моят не успях да намеря.Паля колата ,пускам климатика въздушна струя си има,перката се пуска,компресора също,дигиталното управление също е ОК но студено неще да духа,а буквално предния ден всичко си бачкаше перфектно,менингит можеш да хванеш :D :D :D :D

Потребител
Аватар
Кара: E46 328i

Re: Климатроник 320Д

Мнение от autopartsRJ » 21 Юли 2013, 23:18

може да ти бачка само 1 степен на перката при мене бачка 1 и 2 степен на перката и духа много слабо студено но го изписва като грешка на диагностика може да я тествате с диагностика да видите дали си реди сички степени щом ти трагва компресора няма др. причина или задрастен климатичен фиутър

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Мнение от oci » 22 Юли 2013, 11:02

minimal написа:Здравейте колеги,колата е 99г. 320д потърсих доста ,на колегите проблемите са доста сходни но като моят не успях да намеря.Паля колата ,пускам климатика въздушна струя си има,перката се пуска,компресора също,дигиталното управление също е ОК но студено неще да духа,а буквално предния ден всичко си бачкаше перфектно,менингит можеш да хванеш :D :D :D :D

може да е изпуснал фреона от някъде, пусни го пак климатика и виж дали се включва компресора дали му е зацепил съединителя след това пипни с ръка климатичния радиатор да видиш дали се затопля.
Трябва да се сложат манометри първо дасе види налягането защото ти си със сейко сейки компресор а те са много капризни и ми се е случвало компресора работи но не прави налягане имам износване в корпуса или спукан вътрешен корпус и изпуска налягането.

Потребител
Аватар

Мнение от minimal » 22 Юли 2013, 18:04

Дано колегата OCi успее да ме спаси :D

Назад към E46