предаде се турбината 2001 320д 136кс - варианти:
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
предаде се турбината 2001 320д 136кс - варианти:
Здравейте, вчера се предаде турбината, стандартно каране, между Долни и Горни Богоров, пуф бели пушеци и так далее и так далее. Сиреч без да вижда много зор, може би като при нормално-бързо изпреварване.
И така до колкото разбирам вариантите са нова и рециклиране на тази. Изключил съм варианта с такава от морга с незнайно състояние и употреба.
До колкото съм чел с времето и по принцип, след нова турбина, при Митко Турбото на ул. 202 някъде е най-добрия избор за рециклиране.
Поправете ме ако греша и ако може дайте един телефон евентуално за разговор с него ако е удобно.
Колата се кара много и сигурно повечето ще кажат щом е така най-добре нова, но до тук цена под 2500 не съм чул, а дори и над 1000 в момента са много, за това съм се насочил към рециклиране. Ако имате други идеи кажете ще се радвам да ги чуя. Мерси.
И така до колкото разбирам вариантите са нова и рециклиране на тази. Изключил съм варианта с такава от морга с незнайно състояние и употреба.
До колкото съм чел с времето и по принцип, след нова турбина, при Митко Турбото на ул. 202 някъде е най-добрия избор за рециклиране.
Поправете ме ако греша и ако може дайте един телефон евентуално за разговор с него ако е удобно.
Колата се кара много и сигурно повечето ще кажат щом е така най-добре нова, но до тук цена под 2500 не съм чул, а дори и над 1000 в момента са много, за това съм се насочил към рециклиране. Ако имате други идеи кажете ще се радвам да ги чуя. Мерси.
- donpatrona
- кандидат ентусиаст
-
Re: предаде се турбината 2001 320д 136кс - варианти:
колега ... в Булгаристан цените са нереални ... ето какви цени ми дадоха за директен внос от Германия...
пиши ми на лично да ти дам телефон ако се интересуваш ...
ПП: Рециклиране за по-малко от 850 лева е измама...
пиши ми на лично да ти дам телефон ако се интересуваш ...
Здравейте отново.
Направо по въпроса:
-Ново турбо GARRETT VNT15 - 1150лв. от Германия. Ако след монтажа в
България на новото турбо им върнем Вашето развалено, ще ни върнат
100лв(един вид ги изкопуват).
- Маховик + комплект съедините LUK 600 0030 00 - 1200лв
ПП: Рециклиране за по-малко от 850 лева е измама...
- ociata
- кандидат ентусиаст
-
-Ново турбо GARRETT VNT15 - 1150лв. от Германия. Ако след монтажа в
България на новото турбо им върнем Вашето развалено, ще ни върнат
100лв(един вид ги изкопуват).
Колега сигурен ли си че това "ново" турбо не е в действителност рециклирано такова? Може ли да дадеш сайта на фирмата да я погледнеме(ако искаш може и на лично).
ПП Не че имам против рециклирането, просто не вярвам за 1150лв да ти пратят чисто ново
ПП2 Рециклирането на турбо в България може да мине 1000лв
Моята я правих при Митко (турбото) преди 15 000 км 650лв оставих, но смениха само лопатките без геометрията. Занесох им турбината, отвориха я за 5 мин и казаха щети/цена. Поздрави.
Благодаря на всички отговорили. Вярно, че излизат 200 еднакви теми като поразтърси повече време човек, но като е на зор и бърза все едно е единствения с проблема, та сори.
Като развитие в крайна сметка колата си е вече при нас с чисто ново турбо Гарет от Турбо Хът/Хют/.
Предвид начина на използването и дестинациите за пътуване с нея няма смисъл да се рискува нито с 2-ра ръка, нито с рециклиране след като разбрах колко карат средно след това.
На старата оста с лопатките се е счупила явно, защото се клатеше вътре и лопатките бяха 'леко челосани'.
Разбрах, че е спряла на светофара без проблеми там при Богоров и на зелено при изтегляне е изгубила мощност и 2-300м по-надолу е спрял. Сигурно е поправима, но кой знае за колко.
И сега... двг на 80 хил. и ново турбо... блазни ме мисълта за ремап на диностенд
. Или пък да мине време. Ама не знам и къде, вече е фрашкано с "разбиращи" 
Като развитие в крайна сметка колата си е вече при нас с чисто ново турбо Гарет от Турбо Хът/Хют/.
Предвид начина на използването и дестинациите за пътуване с нея няма смисъл да се рискува нито с 2-ра ръка, нито с рециклиране след като разбрах колко карат средно след това.
На старата оста с лопатките се е счупила явно, защото се клатеше вътре и лопатките бяха 'леко челосани'.
Разбрах, че е спряла на светофара без проблеми там при Богоров и на зелено при изтегляне е изгубила мощност и 2-300м по-надолу е спрял. Сигурно е поправима, но кой знае за колко.
И сега... двг на 80 хил. и ново турбо... блазни ме мисълта за ремап на диностенд

- vvasilev1
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318td compact '03
- Мечтае да кара: M3
- Детайли за колата: с две порти
Колега, какво плати за новото?
7 мнения
• Страница 1 от 1