Виско съединител за Е46 - Behr, SWAG или International
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Flipz
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2012 BMW X5 Xdrive30d
- Мечтае да кара: 2020 BMW X5 Xdrive30d
- Детайли за колата: Sport Pkg, HUD, Adaptive Drive, Top View, LDW, Comfort Seats..all the works!
Виско съединител за Е46 - Behr, SWAG или International
Здравейте,
Ще сменям виско съединител на моята Е46-ца и сега гледам оферти от различни места. Предлагат ми марките Behr, SWAG или International. Първите две са немски, даже май оригиналния съединител е на Беър, но Сваг е най-изгоден като цена (интернешънал го изключвам от нещата). Та искам да попитам, някой слагал ли си е виско на сваг, ок ли е като качество?
Светлин
Ще сменям виско съединител на моята Е46-ца и сега гледам оферти от различни места. Предлагат ми марките Behr, SWAG или International. Първите две са немски, даже май оригиналния съединител е на Беър, но Сваг е най-изгоден като цена (интернешънал го изключвам от нещата). Та искам да попитам, някой слагал ли си е виско на сваг, ок ли е като качество?
Светлин
- maikooo
- младши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
Re: Виско съединител за Е46 - Behr, SWAG или International
Колега аз също ще сменям виско другата седмицата /на М57Д30/ и ще взема Behr /като оригиналното/, съветвам те и ти така да направиш
Ако са ти проблем парите и искаш нещо по-евтино вземи от lavitian мейле, преди време беше на 130-тина лева, но дали е читаво
ПП: Пита ли Ванката за цена на виско?

Ако са ти проблем парите и искаш нещо по-евтино вземи от lavitian мейле, преди време беше на 130-тина лева, но дали е читаво

ПП: Пита ли Ванката за цена на виско?

- Flipz
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Sport Pkg, HUD, Adaptive Drive, Top View, LDW, Comfort Seats..all the works!
Аз взех вече СВАГ от митака7. От него си вземам всичките неща от 2 години и всичко е било перфектно за момента. Беше на цена 185. Беъра беше 240 (точно от Ванката, утре при тях ще го монтирам между другото) и имаше някаква опция за белгийско производство, но това въобще не ми се захващаше с неизвестни производители...
Иначе, чудех се между беър и сваг, но прочетох доста мнения за двете марки и въпреки, че си прав, че оригинално идва с беър, сваг правят доста успешно много афтърмаркет компоненти за Е46 и реших да го пробвам, дано не съм в голяма грешка за някакви си 60 лева, ще видим след смяната.
Иначе, чудех се между беър и сваг, но прочетох доста мнения за двете марки и въпреки, че си прав, че оригинално идва с беър, сваг правят доста успешно много афтърмаркет компоненти за Е46 и реших да го пробвам, дано не съм в голяма грешка за някакви си 60 лева, ще видим след смяната.
- maikooo
- младши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
На Митака може да се разчита, щом ти го е препоръчал едва ли ще имаш проблем
Сподели след монтажа впечатления и дали си отстранил проблема с температурата

Сподели след монтажа впечатления и дали си отстранил проблема с температурата

- Flipz
- младши ентусиаст
-
Току що сменихме виското и тествах колата с климатик на фул, трафик и няколко кикдаун спринта. Температурата не мърда от диапазона 88-90 градуса. Мисля, че това оправи проблема, ще следя тази седмица температурата да видим при 30+ градуса навън как ще се справя.
- mitaka7
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е90
Има и много по-евтини марки, но там изобщо не искам да пипам. Да ги продава някой друг.
Да, Беър и на една ТДС-ка сложихме Беър за 280 лв 1 към 1 с оргиналното изкара точно 2 години и нищо не става ся от тва виско,омасли се цялото и право в коша.Върнахме си оригиналното (което е било здраво) Сега колата пеее и фучи. Бахти и застреляния Беър сумати пари за нищо!
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Не Беър, а Бер, колега.
И ... бъркаш за качеството на марката.
Това е ВИСКОЗИТЕТЕН СЪЕДИНИТЕЛ - там няка как да има масло - масло може да имаш по мотора, но не и да изтича от виско-то.
Това е ВИСКОЗИТЕТЕН СЪЕДИНИТЕЛ - там няка как да има масло - масло може да имаш по мотора, но не и да изтича от виско-то.
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Dimitroff написа:Не Беър, а Бер, колега.
Естествено,че не трябва да изтича, но точно силиконовото масло във виското си променя вискозитета според температурата и перката се зацепва!
9 мнения
• Страница 1 от 1