Проблем – гасне когато иска и не ускорява изобщо за 170 конч
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем – гасне когато иска и не ускорява изобщо за 170 конч
Колеги проблема го имам вече месец два и вече не мога, много дразни... ето го и проблема - колата не гасне и не прави проблем с оборотите( тоест ускорява както трябва) всеки ден когато я запаля за 1-ви път... имам газов инжекц. - превключва си без никакав проблем... но запаля ли я 2 път през деня 3-ти -4-ти е точно като запушена... нищо общо с вървежа... на ниски обороти пък едвам тръгва да набира... чува се как колата набира обаче оборотите изобщо не отговарят на звука който се чува от колата... другия проблем е че гасне когато я паля... направо си пада стрелката на оборотите без да се замисля и гасне... и на газ и на бензин съм го пробвал- и на двете се случва... газовия инж. е с нови филтри и нови инжектори - няма как да е от него си мисля...
благодаря предварително
благодаря предварително
- cHaunepucTa
- младши ентусиаст
-
Re: Проблем – гасне когато иска и не ускорява изобщо за 170
Какъв е мотора поне няма ли да кажеш?
Като я настъпиш вдига обороти но не върви, така ли?
Като я настъпиш вдига обороти но не върви, така ли?
колега бмвто е 323 купе 2.5 170 коня.... ами като е "запушена" както казах едвам набира, оборотите се качват 10 пъти по бавно...чак след 4-5 зацепва ама пак не е същото както когато е ОК... и като я паля примерно 6-7 пъти в 1 ден 3-4 от тях са неуспешни и си гасне...пробвах само на бензин ...същите проблеми....Това което забелязах и както казах колата не прави проблем когато си я паля за 1 път през деня тоест като е студена...
- cHaunepucTa
- младши ентусиаст
-
Отивай на диагностика, може да е всичко.
аз мислех да пробвам първо с смяна на горивнич филтър че поне 15 хил километра не е сменян... ако не стане да отида...
5 мнения
• Страница 1 от 1