Диодни стопове отзиви
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Monoid
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW ///M335i
Диодни стопове отзиви
Здравейте, колеги прочетох различни мнения относно диодните стопове на е46 купе. Идеята ми да сабера някакви мнения относно въпросните стопове защото искам да закупя такива, а се колебая дали да са оригинални от някое английско бмв за около 350лв или тайвански за 230лв. Ако може колегите да споделят мнения и за двата варианта, кое се препоръчва защото оригиналните все пак са си на 10 години използвани, а тайванските са чисто нови.
Единственото нещо по-хубаво от шведската тройка е БАВАРСКАТА тройка.
Are you ///M Enough?
Авточасти AutoPower.BG
Are you ///M Enough?
Авточасти AutoPower.BG
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Re: Диодни стопове отзиви
Monoid написа:Здравейте, колеги прочетох различни мнения относно диодните стопове на е46 купе. Идеята ми да сабера някакви мнения относно въпросните стопове защото искам да закупя такива, а се колебая дали да са оригинални от някое английско бмв за около 350лв или тайвански за 230лв. Ако може колегите да споделят мнения и за двата варианта, кое се препоръчва защото оригиналните все пак са си на 10 години използвани, а тайванските са чисто нови.
от англичанка няма да ти станат оригиналните стопове ... има различия в лайт модула, ако не се лъжа. Имаше писано по темата в чуждите форуми. Аз лично бих си взел афтърмаркет тайвански, бях с такива на седана и бях доволен. Единствения проблем, който имах беше след около година и половина ползване, част диодите на мигача спряха да светят, някъде по платката се беше прекъснало нещо.
- Monoid
- младши ентусиаст
-
Добре а на таблото ще излизат ли лампите за изгорели крушки с тези тайванските и сигурно ли е че от англичанка няма да станат ?
Are you ///M Enough?
Авточасти AutoPower.BG
Are you ///M Enough?
Авточасти AutoPower.BG
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
Monoid написа:Добре а на таблото ще излизат ли лампите за изгорели крушки с тези тайванските и сигурно ли е че от англичанка няма да станат ?
разтърси се из нет-а за смяна на обикновени с диодни стопове на купе. С английските, понеже модула не е предвиден за такива, ще ти светва чека. Даже не съм убеден, че буксата отзад е същата.
С тайванските стопове вървят залагалки с цел да не светва чека на таблото. Моите като ги сложих си бяха plug-and-play. Никакви грешки, никакви грижи.
- Monoid
- младши ентусиаст
-
А като времетраене знае ли се колко време издържат диодите и съответно лесно ли се подменят ако изгорят ??? Гледах в някаква тема как се прорязва пластмасата с макетен нош и се отваря стопа.
Are you ///M Enough?
Авточасти AutoPower.BG
Are you ///M Enough?
Авточасти AutoPower.BG
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Аз съм с Дектане затъмнени (400лв. бяха, сега незнам) и вече 1,5г. си карам с тях без никакви проблеми и то нон-стоп. Грешки не дават, понеже си имат трафове, както и всички останали марки д. стопове. Огромен + е, че имаш достъп до платката с диодите. Т.е. могат да се обслужват спокойно, без да се реже.
Имат два недостатъка:
1.Светят на убийство при натисната спирачка.
2.Имат един болт на мигачите на мястото на едно диодче.
При купе го няма този болт. 
Имат два недостатъка:
1.Светят на убийство при натисната спирачка.

2.Имат един болт на мигачите на мястото на едно диодче.

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Wolfen написа:Monoid написа:Здравейте, колеги прочетох различни мнения относно диодните стопове на е46 купе. Идеята ми да сабера някакви мнения относно въпросните стопове защото искам да закупя такива, а се колебая дали да са оригинални от някое английско бмв за около 350лв или тайвански за 230лв. Ако може колегите да споделят мнения и за двата варианта, кое се препоръчва защото оригиналните все пак са си на 10 години използвани, а тайванските са чисто нови.
от англичанка няма да ти станат оригиналните стопове ... има различия в лайт модула, ако не се лъжа. Имаше писано по темата в чуждите форуми. Аз лично бих си взел афтърмаркет тайвански, бях с такива на седана и бях доволен. Единствения проблем, който имах беше след около година и половина ползване, част диодите на мигача спряха да светят, някъде по платката се беше прекъснало нещо.
няма такъв филм колега,на мойта Е46 купе фейс стоповете са от англичанка и нямам проблем

Monoid написа:А като времетраене знае ли се колко време издържат диодите и съответно лесно ли се подменят ако изгорят ??? Гледах в някаква тема как се прорязва пластмасата с макетен нош и се отваря стопа.
НЕ СЕ Занимавай с неоригиналните стопове...не си заслужават изобщо,издържат точно годиа и половина и после нови

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
Maximilian-E46 написа:Wolfen написа:Monoid написа:Здравейте, колеги прочетох различни мнения относно диодните стопове на е46 купе. Идеята ми да сабера някакви мнения относно въпросните стопове защото искам да закупя такива, а се колебая дали да са оригинални от някое английско бмв за около 350лв или тайвански за 230лв. Ако може колегите да споделят мнения и за двата варианта, кое се препоръчва защото оригиналните все пак са си на 10 години използвани, а тайванските са чисто нови.
няма такъв филм колега,на мойта Е46 купе фейс стоповете са от англичанка и нямам проблемMonoid написа:А като времетраене знае ли се колко време издържат диодите и съответно лесно ли се подменят ако изгорят ??? Гледах в някаква тема как се прорязва пластмасата с макетен нош и се отваря стопа.
НЕ СЕ Занимавай с неоригиналните стопове...не си заслужават изобщо,издържат точно годиа и половина и после нови
Именно защото си с фейс купе най-вероятно при теб няма проблем. Но за преди фейса е филма.
с не много задълбочено сърчване намерих една тема по въпроса http://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=745594
Аз също се интересувах преди за диодните стопове. На преди фейса да се сложат фейсови стопове, без преправяне не става. В крайна сметка си купих тайвански, марката им е Eagle eye. За сега са все още само на няколко месеца и си работят идеално. Паснаха добре на колата, няма грешки на таблото, всичко е наред. Но колко ще изкарат никой не знае.
9 мнения
• Страница 1 от 1