Bilstein B8 или B6
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- zuki831
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw e60
- Мечтае да кара: служебна :)
Bilstein B8 или B6
Колеги ако някой е карал с такива моля да каже + и - на едните и другите !Колата ми е 320 феис с м техник окачване !
- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
Re: Bilstein B8 или B6
Билщайн като цяло са с много добро качество.
Бих те посъветвал да сложил Б8,разликата с Б6 е че Б8-цата е по-нова но нищо съществено като разлика между двата освен цената.По данните,които си дал за колата считам че е евридейка и няма смисъл от това да даваш много пари за премиум класа от Б10,които се водят койловъри но разликата е огромна с обикновенните модели.
Имай предвид че е хубаво да си ги окомплектоваш с пружини на Билщайн или H&R.
Билщайн до колкото знам НЯМАТ официален вносител за БГ така че качеството е съмнително и не си заслужава само ако се поръчат отвън е оферта.
Аз карам и двете си коли с Билшайн и съм много доволен и бих ти препоръчал Б10 и нагоре но зависи колко пари ти се дават.
М-ка я карам с Б14,което се супер хубаво а Е46-цата с H&R Street Coilovers като е със амортесиори Билщайн и возията е на ниво,така че опира всичко до вкус и пари
Бих те посъветвал да сложил Б8,разликата с Б6 е че Б8-цата е по-нова но нищо съществено като разлика между двата освен цената.По данните,които си дал за колата считам че е евридейка и няма смисъл от това да даваш много пари за премиум класа от Б10,които се водят койловъри но разликата е огромна с обикновенните модели.
Имай предвид че е хубаво да си ги окомплектоваш с пружини на Билщайн или H&R.
Билщайн до колкото знам НЯМАТ официален вносител за БГ така че качеството е съмнително и не си заслужава само ако се поръчат отвън е оферта.
Аз карам и двете си коли с Билшайн и съм много доволен и бих ти препоръчал Б10 и нагоре но зависи колко пари ти се дават.
М-ка я карам с Б14,което се супер хубаво а Е46-цата с H&R Street Coilovers като е със амортесиори Билщайн и возията е на ниво,така че опира всичко до вкус и пари

- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Аз съм с Б8 и пружини H&R и съм напълно доволен.Естествено всичко си е до вкус,но на мен ми харесва като возия,визия и стабилност.Амортисьора работи много бързо и стегнато.Няколко пъти съм се заглеждал в пътя като карам по неравоности и усещането е,че все едно колата прелита. +1 за 

- zuki831
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw e60
- Мечтае да кара: служебна :)
Еми от ибеи мисля да ги взема ,да колата е всекидневна и мисля вече да сложа б8! Благодаря ви за бързите отговори!!! 

аз бих те посъветвал да вземеш направо цяло окачване B12 т.е. B8 с билщайнски пружини, ако може с гаранция
единствено тогава гарантирано няма да имаш проблеми
предполагам се досещаш от къде знам
единствено тогава гарантирано няма да имаш проблеми
предполагам се досещаш от къде знам

- devil_vas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330Cd и понякога RS6 1000hp
така и така сме отворили тема за това. изпусна ми единия преден!
та въпроса е, както ги назовавате по марки и модели, някой да каже за какви пари все пак гововирм?
та въпроса е, както ги назовавате по марки и модели, някой да каже за какви пари все пак гововирм?
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Bilstein b12 kit 750+€ както казва Слави не питаите от къде знам
H&R cup kit 500+€
Eibach sport system 650+€
това са цени без доставки!От всичко което съм гледал,моето мнения е,че това са опитмалните китовете цена-качество.За койлите да каже адаша.

H&R cup kit 500+€
Eibach sport system 650+€
това са цени без доставки!От всичко което съм гледал,моето мнения е,че това са опитмалните китовете цена-качество.За койлите да каже адаша.

- tosh
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше BMW F36 420xD GC, E90 320d
- Мечтае да кара: изтребител F16 но ще се задоволя с F36 (за сега)
- Детайли за колата: Сега се радвам на G11 740d XDrive LCI
martin_g60 написа:Билщайн до колкото знам НЯМАТ официален вносител за БГ така че качеството е съмнително и не си заслужава само ако се поръчат отвън е оферта
Има вносители, ето:
[url]http://www.bils
Наскоро ходих да си търся едни B6 задни - около 200-250 на амортисьор ми казаха. Само да искарам някой лев и ги вземам, а защо не и B8

- ///M_Martin
- Любимец на Кралицата
-
- Кара: F85 X5M , Race ///M GTR V10 S85
- Мечтае да кара: M3 CSL
tosh написа:martin_g60 написа:Билщайн до колкото знам НЯМАТ официален вносител за БГ така че качеството е съмнително и не си заслужава само ако се поръчат отвън е оферта
Има вносители, ето:
[url]http://www.bils
Наскоро ходих да си търся едни B6 задни - около 200-250 на амортисьор ми казаха. Само да искарам някой лев и ги вземам, а защо не и B8
Може колега но аз официално не съм ги "засичал" в официалният им сайт,което за мен си е мн. съмнително
- tosh
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше BMW F36 420xD GC, E90 320d
- Мечтае да кара: изтребител F16 но ще се задоволя с F36 (за сега)
- Детайли за колата: Сега се радвам на G11 740d XDrive LCI
Да, има нещо такова.... а и цените при тея вторите вносители са си малко високи
- ddinobot
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: SR1 NORMANDY
- Мечтае да кара: 320 turbo DRM
Здравейте, понеже пише,че B6 се карат с нормални пружини(т.е. не със скъсен ход), а В8 стават само ако пружините са спортни(скъсени). За е38 в който и сайт да погледна ми излиза, че мога да сложа само В6. Въпроса ми е дали мога да сложа В6, но със спортни пружини и дали мога да сложа В8 също така, въпреки че не се препоръчват за е38. 

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
///M_Martin написа:tosh написа:martin_g60 написа:Билщайн до колкото знам НЯМАТ официален вносител за БГ така че качеството е съмнително и не си заслужава само ако се поръчат отвън е оферта
Има вносители, ето:
[url]http://www.bi
Може колега но аз официално не съм ги "засичал" в официалният им сайт,което за мен си е мн. съмнително
Знам,че е много стара темата ,но да потвърдим за тези,които мислят да поръчват.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- ddinobot
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: SR1 NORMANDY
- Мечтае да кара: 320 turbo DRM
Днес разбрах, че тук http://www.tech-co.bg/ предлагат Б6, (поръчват ги от някъде), като цените са 560лв за преден и 370лв за заден амортисьор, не знам обаче до колко са оригинални
13 мнения
• Страница 1 от 1