Проблем с регулирането на фаровете 320 д
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с регулирането на фаровете 320 д
Здравейте колеги преди два дена сложих Angel Eyes на колата си с един авер е46 преди фейса 2000 година и след това вечерта се опитах да си регулирам фаровете от ел механизма от колата..но не се полочи не реагират не мардат нито нагоре нито надолу..възможнолие да сме прецакали нещо?
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Re: Проблем с регулирането на фаровете 320 д
Най-вероятно като сте слагали ринговете не сте обърнали внимание как точно да ги сложите че да не пречат на движението на фаровете. Май ще се наложи да разглобяваш и да коригираш.
Si non confectus, non reficiat.
Zagy написа:Най-вероятно като сте слагали ринговете не сте обърнали внимание как точно да ги сложите че да не пречат на движението на фаровете. Май ще се наложи да разглобяваш и да коригираш.
Ами аз не мога да разбера как ринговете пречат на фара..мисалтамие да не би да сме откачили нещо друго или кабел се пак и за пръв път слагаме но не виждам ринга как прече??
- pepi_grafa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320D 99г.
Колега има го и този вариант да пречат,опират в черната пластмаса (не и знам името
) Виж си първо буксите на фара и после разглоби фара(не е кой знае каква философия,за 5 мин. работа е). 

Другия вариант е да сте откачили машинката за регулиране, но това не е много лесно. Едно топче влиза в специално легло отзад на рефлекторите. По-вероятно е да опират.
© написа:Другия вариант е да сте откачили машинката за регулиране, но това не е много лесно. Едно топче влиза в специално легло отзад на рефлекторите. По-вероятно е да опират.
Големи сме аматьори не сам забелязал никво топче колега обясни ми малко каде са тия рефлектори каде по то4но трябва да погледна и налагали се да свалям пак фаровете?
pepi_grafa написа:Колега има го и този вариант да пречат,опират в черната пластмаса (не и знам името) Виж си първо буксите на фара и после разглоби фара(не е кой знае каква философия,за 5 мин. работа е).
Каква роля играе тая черна пласмаса ако опират в нея какво прече тва на регулирането на фара извинявам се яко е тъп вапроса просто не ми е ясно.
- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
krasko1 написа:pepi_grafa написа:Колега има го и този вариант да пречат,опират в черната пластмаса (не и знам името) Виж си първо буксите на фара и после разглоби фара(не е кой знае каква философия,за 5 мин. работа е).
Каква роля играе тая черна пласмаса ако опират в нея какво прече тва на регулирането на фара извинявам се яко е тъп вапроса просто не ми е ясно.
Ангелските очи са закачени на рефлекторите, ако опират ангелските очи на черната пластмаса няма как рефлекторите да се движат нагоре-надолу.
dido0o``` написа:krasko1 написа:pepi_grafa написа:Колега има го и този вариант да пречат,опират в черната пластмаса (не и знам името) Виж си първо буксите на фара и после разглоби фара(не е кой знае каква философия,за 5 мин. работа е).
Ангелските очи са закачени на рефлекторите, ако опират ангелските очи на черната пластмаса няма как рефлекторите да се движат нагоре-надолу.[/quote
Колега под рефлектори имаж предвид тая огледалната пласмаса ватре в фара ли?Защото за тях сме хванали Ангелите..
- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
krasko1 написа:Колега под рефлектори имаж предвид тая огледалната пласмаса ватре в фара ли?Защото за тях сме хванали Ангелите..
Да точно така. Те се движат нагоре надолу и съответно ако ангелите запират някъде, рефлекторите се затормозяват и не мога да се движат.
Последна промяна dido0o``` на 16 Юни 2013, 12:44, променена общо 1 път
dido0o``` написа:krasko1 написа:dido0o``` написа:krasko1 написа:pepi_grafa написа:Колега има го и този вариант да пречат,опират в черната пластмаса (не и знам името) Виж си първо буксите на фара и после разглоби фара(не е кой знае каква философия,за 5 мин. работа е).
Ангелските очи са закачени на рефлекторите, ако опират ангелските очи на черната пластмаса няма как рефлекторите да се движат нагоре-надолу.[/quote
Колега под рефлектори имаж предвид тая огледалната пласмаса ватре в фара ли?Защото за тях сме хванали Ангелите..
Да точно така. Те се движат нагоре надолу и съответно ако ангелите запират някъде, рефлекторите се затормозяват и не мога да се движат.
Мисля че се досеждам каде е проблема има щибки на ангелите които се хващат горе на рефлекторите те най-вероятно опират на пласмасата черната...дайте някои съвет като ги махна на какво да крепя ангелите или да ги залепя с нещо и да махна тия щипки защото най-вероятно те опират..
- pepi_grafa
- кандидат ентусиаст
-
колега метни едно око е тука http://www.youtube.com/watch?v=_tyCpvgJzJo .Иначе ако искаш да махнеш щипките се сещам за два варианта:
1-ви с двойно лепящо (би трябвало да ги задържи,но за колко време не знам)
2-ри с топъл силикон (но пък не дай си боже да трябва да ги сменяш,не знам как ще ги свалиш)....
2-ри с топъл силикон (но пък не дай си боже да трябва да ги сменяш,не знам как ще ги свалиш)....
[quote="pepi_grafa"]колега метни едно око е тука http://www.youtube.com/watch?v=_tyCpvgJzJo .Иначе ако искаш да махнеш щипките се сещам за два варианта:
2-ри с топъл силикон (но пък не дай си боже да трябва да ги сменяш,не знам как ще ги свалиш)....[/qu
Мерси братле ще отворя пак фара да видим дали опират някаде но няма начин щом не реагират нито нагоре нито надолу..и с силикона вече... днес пробвах сутринта да ги местя дори машинките не се чуваха не знам трябвали да се чуват като мардат?
2-ри с топъл силикон (но пък не дай си боже да трябва да ги сменяш,не знам как ще ги свалиш)....[/qu
Мерси братле ще отворя пак фара да видим дали опират някаде но няма начин щом не реагират нито нагоре нито надолу..и с силикона вече... днес пробвах сутринта да ги местя дори машинките не се чуваха не знам трябвали да се чуват като мардат?
- pepi_grafa
- кандидат ентусиаст
-
krasko1 написа:pepi_grafa написа:колега метни едно око е тука http://www.youtube.com/watch?v=_tyCpvgJzJo .Иначе ако искаш да махнеш щипките се сещам за два варианта:
Колега отвори фара и ги свали.Виж без тях дали няма да тръгнат,ако и тогава не тръгнат вече ще е нещо ел. т.е. може да са машинките(но пък и на двата фара едновременно

14 мнения
• Страница 1 от 1