Колата се заключва сама
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- dimitar_g_d
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i
Колата се заключва сама
Здравейте колеги проблема ми е следния когато потегля и в момента в който натисна спирачка и вратите се заключват. Преди време пак беше почнала да прави този номер но след това повече от година не го правеше сега пак започна. Как мога да променя този режим не искам автоматично да ми се заключват вратите при потегляне.
Благодаря предварително
Благодаря предварително
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Re: Колата се заключва сама
Екстрата е програмируема, но няма нищо общо с педала на спирачката.
Програмирането е заключване на колата при достигане на определена скорост.
Мисля, че имаш странно изразен проблем с тоците...
Програмирането е заключване на колата при достигане на определена скорост.
Мисля, че имаш странно изразен проблем с тоците...
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Като начало трябва да се прекодира заключването на колата- да се изключи напълно автоматичното заключване, причината няма да се отстрани, но ще отпадне ефекта от нея. Обикновено електрически проблем на даден модул, при натискане на спирачките, изниква когато нещо е дефектирало в захранването му, най-често някой електролитен кондензатор. Виждал съм табло, на което приборите полудяваха при натискане на педала на спирачката и проблема се оказа гореописаният.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
zvetiko написа:Като начало трябва да се прекодира заключването на колата- да се изключи напълно автоматичното заключване, причината няма да се отстрани, но ще отпадне ефекта от нея. Обикновено електрически проблем на даден модул, при натискане на спирачките, изниква когато нещо е дефектирало в захранването му, най-често някой електролитен кондензатор. Виждал съм табло, на което приборите полудяваха при натискане на педала на спирачката и проблема се оказа гореописаният.
Въобще да не е кодирана колата ако питаш мен.Друг е въпроса ако е сменил ключовете,защото се кодира и за определен ключ.Но както го описва една година не работи и сега като натисне спирачки.
По скоро - дефектиращ модул.
Преди време пак беше почнала да прави този номер но след това повече от година не го правеше сега пак започна
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
Gqbriel написа:zvetiko написа:Като начало трябва да се прекодира заключването на колата- да се изключи напълно автоматичното заключване, причината няма да се отстрани, но ще отпадне ефекта от нея. Обикновено електрически проблем на даден модул, при натискане на спирачките, изниква когато нещо е дефектирало в захранването му, най-често някой електролитен кондензатор. Виждал съм табло, на което приборите полудяваха при натискане на педала на спирачката и проблема се оказа гореописаният.
Въобще да не е кодирана колата ако питаш мен.Друг е въпроса ако е сменил ключовете,защото се кодира и за определен ключ.Но както го описва една година не работи и сега като натисне спирачки.
По скоро - дефектиращ модул.Преди време пак беше почнала да прави този номер но след това повече от година не го правеше сега пак започна
За дефектиращият модул няма какво да го коментираме. Идеята е ако модула е бил кодиран да заключва колата над определена скорост и сега понеже е дефектирал го прави при натискане на педала на спирачката, дали проблема няма да се реши ако модула се прекодира и тази функция се изключи.
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
dimitar_g_d написа:Здравейте колеги проблема ми е следния когато потегля и в момента в който натисна спирачка и вратите се заключват. Преди време пак беше почнала да прави този номер но след това повече от година не го правеше сега пак започна. Как мога да променя този режим не искам автоматично да ми се заключват вратите при потегляне.
Благодаря предварително
С каква аларма си?
6 мнения
• Страница 1 от 1