Запитване за BMW 3 136 и 150 коня

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

Запитване за BMW 3 136 и 150 коня

Мнение от monefff » 09 Юни 2013, 13:36

Здравейте,

Нов съм във форума. Преди всичко здравейте на всички :) Радвам се, че имам възможност да стана част от форума. Искренно съжалявам, ако съм сгафил нещо по правилата, дано да ми простите :)

Имам едно въпросче.. След дълги години потънали в размисли и страсти как да искарам малко парички, най-накрая имам възможност да си купя BMW-то, което ми харесва много.
И съм се спрял на BMW 3 e46 след 2000 година(Facelifta).

Обаче.. има малко неща, които ме притесняват.. Четох за някакви пеперудки, които не знам какво представляват, но били опасно да ги има. (Забравих да спомена, че съм се спрял само на дизел).
И.. искам да попитам каква е разликата между BMW 136 коня и 150 коня. Доколкото разбрах, мисля, че 150-то коня е с common rail попма.. а за другото, не разбрах точно.
Също така гледах, че 136-то кончета е около 5000 до 6000 лева, НО само с 4 врати.. и то е доста голямо.. Аз 20 годишен трудно се виждам малко с такава голяма кола. :)

Какво бихте ме посъветвали. ПО-ПРИНЦИП, съм изцяло фен на BMW с 2 врати. Много ми харесва 3ката с 2 врати(точно този модел http://www.cars.bg/c318012), НО не ми е по джоба. 10,000 ми е прекалено много.
А Compact Версията, нещо ми е много одрязана отзад. Въпреки, че ми харесва и дори може и нея да избера като модел.
Дори мисля да купя BMW-то от Германия.. Че в България малко опасна работа..

Мога да отделя около 6000 - 7000+ за BMW. Какво бихте ми препоръчали?

И горе долу как вървят като цена за обслужване(точно е46 модела). Носачи.. Обслужване.. Данък.. Гражданска.. Каско(при добра компания).

Благодаря предварително! :)

Слави
Аватар

Re: Запитване за BMW 3 136 и 150 коня

Мнение от © » 09 Юни 2013, 21:10

Назад към E46