малко помощ: мигача мига на като изгорял за кратко
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
малко помощ: мигача мига на като изгорял за кратко
Здравейте колеги,
От скоро съм горд собственик на Е46, и сега се опознаваме с нея. Въпросът ми е, някой знае ли какво се опитва да ми каже колата когато мигача мига като изгорял няколко пъти и после се оправя, като това го прави само първия път след запалване. Както всички знаем когато ти изгори еднава крушка на мигачите и те си мигат така, но в случая си работят всички крушки и съм сигурен, че проблема не е лош контакт с фасунката, защото ги отварях, почиствах и пръсках с контактен спрей. Стигам до извода, че колата ми говори нещо с това.
ПП: Имам обикновени ксенони, ако това има някъкво отношение в случая.
От скоро съм горд собственик на Е46, и сега се опознаваме с нея. Въпросът ми е, някой знае ли какво се опитва да ми каже колата когато мигача мига като изгорял няколко пъти и после се оправя, като това го прави само първия път след запалване. Както всички знаем когато ти изгори еднава крушка на мигачите и те си мигат така, но в случая си работят всички крушки и съм сигурен, че проблема не е лош контакт с фасунката, защото ги отварях, почиствах и пръсках с контактен спрей. Стигам до извода, че колата ми говори нещо с това.
- pepi_grafa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320D 99г.
Re: малко помощ: мигача мига на като изгорял за кратко
Колега имаш ли индикация за изгоряла крушка в началото?
- borkata84
- Потребител
-
- Кара: E46 320i
- Детайли за колата: Седан, '99 година ,бензин
Колега и аз имах същия проблем,при мен беше преден десен мигач,та като проверявах крушката изглеждаше че прави контакт но като я разклатиш малко и се виждаше как марда и контакта и не е както трябва,та навих една лента изолиращо тиксо около крушката и оплътни перфектно,от тогава нямам ядове...мисля че не отчита на таблото ако някои мигач е изгорял.та можеш да провериш дано е от това
- NIKMAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46i
bohaf написа:Здравейте колеги,
Щом си почистил с контактен спрей и не се е оправило смени крушката.

Провери и буксите на стоповете за лоша маса: http://forum.e46fanatics.com/showthread.php?t=533309
pepi_grafa написа:Колега имаш ли индикация за изгоряла крушка в началото?
Не, няма индикация за изгоряло. Пробвах да сменя фасунката и кршката с тези от старите мигачи (сега съм с нови понеже старите бяха в лошо състояние), и нямаше подобрение.
Май колегата Gedo ще излезе прав. На едната букса има много леки следи от нагар. Явно е това. Ще тествам решението от линк-а и пак ще пиша.
Благодаря на всички.
- pepi_grafa
- кандидат ентусиаст
-
bohaf написа:pepi_grafa написа:Колега имаш ли индикация за изгоряла крушка в началото?
Не, няма индикация за изгоряло. Пробвах да сменя фасунката и кршката с тези от старите мигачи (сега съм с нови понеже старите бяха в лошо състояние), и нямаше подобрение.
Май колегата Gedo ще излезе прав. На едната букса има много леки следи от нагар. Явно е това. Ще тествам решението от линк-а и пак ще пиша.
Благодаря на всички.
Колега щом е нагоряло значи е хлабава връзката, направи го по линка и ще е Ок.
Да това се оказа. Оправих масата на задните светлини и съм 6 :}
- pepi_grafa
- кандидат ентусиаст
-
bohaf написа:Да това се оказа. Оправих масата на задните светлини и съм 6 :}

9 мнения
• Страница 1 от 1