Въпрос за малката навигация (монохромната)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
Въпрос за малката навигация (монохромната)
Момчета имам един прост въпрос значи купето ми е със Мк1 което ,чете само СД а отпред съм със малката навигация със касетката и монохромният дисплей когато купих колата Тази навигация на дисплея нищо не ми изписва ни меню ни номер диск нищо само си свети оранжено но не излиза нищо на дисплея...
Самата Радио навигация и работят всички бутони на нея а отзад е само с една синя букса.. Та смених само дисплеят с въпросните копчета не цялата навигация която е в купето и нищо не се оправи.. А отзад в багажника не мога да вкарам Диск вътре в Мк1-то отворих го и него и имаше натрушени зъбчатки .само се чува да върти но не може да се сложи диск.. Та искам да ви попитам сега следното Кое от 2 те устройства е проблемното Това в багажника не е ли само за навигацията т.е да сложа диска с картите, а ако е без диск да не ми работи просто навигацията като опция от менюто а не да ми мълчи целият дисплей. Та Кое показва информацията Мк1 то ли да сменям или в купето ситуацията.. да не е да стане така ,че да сменя това което работи
и да се нашия с лев.. дайте едно мнение кое според вас да сменя .
Поздрави
Самата Радио навигация и работят всички бутони на нея а отзад е само с една синя букса.. Та смених само дисплеят с въпросните копчета не цялата навигация която е в купето и нищо не се оправи.. А отзад в багажника не мога да вкарам Диск вътре в Мк1-то отворих го и него и имаше натрушени зъбчатки .само се чува да върти но не може да се сложи диск.. Та искам да ви попитам сега следното Кое от 2 те устройства е проблемното Това в багажника не е ли само за навигацията т.е да сложа диска с картите, а ако е без диск да не ми работи просто навигацията като опция от менюто а не да ми мълчи целият дисплей. Та Кое показва информацията Мк1 то ли да сменям или в купето ситуацията.. да не е да стане така ,че да сменя това което работи

Поздрави
- tngeorgiev
- младши ентусиаст
-
Re: Въпрос за малката навигация (монохромната)
hacker4eto1 написа:Момчета имам един прост въпрос значи купето ми е със Мк1 което ,чете само СД а отпред съм със малката навигация със касетката и монохромният дисплей когато купих колата Тази навигация на дисплея нищо не ми изписва ни меню ни номер диск нищо само си свети оранжено но не излиза нищо на дисплея...
Самата Радио навигация и работят всички бутони на нея а отзад е само с една синя букса.. Та смених само дисплеят с въпросните копчета не цялата навигация която е в купето и нищо не се оправи.. А отзад в багажника не мога да вкарам Диск вътре в Мк1-то отворих го и него и имаше натрушени зъбчатки .само се чува да върти но не може да се сложи диск.. Та искам да ви попитам сега следното Кое от 2 те устройства е проблемното Това в багажника не е ли само за навигацията т.е да сложа диска с картите, а ако е без диск да не ми работи просто навигацията като опция от менюто а не да ми мълчи целият дисплей. Та Кое показва информацията Мк1 то ли да сменям или в купето ситуацията.. да не е да стане така ,че да сменя това което работии да се нашия с лев.. дайте едно мнение кое според вас да сменя .
![]()
Поздрави
не си с мк1, а с мк2 - монохромен компютър, който генерира коректната картина, т.е. менюто на екранчето отпред
-ако на екранчето няма нищо - проблемът е в мк2, но пак ти казвам - монохромно мк2 ти трябва ,т.е. SA606, а не SA609
-твърде малка е вероятността да е изгорял процесора на управлението (т.е. да е прецакан касетофона с екранчето отпред)
E30 1986 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
- hacker4eto1
- ентусиаст
-
- Кара: Сива Бима
- Мечтае да кара: Черна Голяма Бима
- Детайли за колата: Лачена
Re: Въпрос за малката навигация (монохромната)
Благодаря колега за изчерпателният отговор
3 мнения
• Страница 1 от 1