Проблем компресор
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- bochogogogo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: M6
Проблем компресор
Имам проблем с компресора,по точно с бобината най вероятно.Напрежение стига а не се пуска компресора та майстора каза бобина.Въпросът ми е мога ли да сваля бобината без да свалям компресора.Като махна дифузьора.Знам че майстора ми каза че не мога но ми се струва с цел да ми вземе парите,дефакто да го напълни с фреон и т.н.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Re: Проблем компресор
bochogogogo написа:Имам проблем с компресора,по точно с бобината най вероятно.Напрежение стига а не се пуска компресора та майстора каза бобина.Въпросът ми е мога ли да сваля бобината без да свалям компресора.Като махна дифузьора.Знам че майстора ми каза че не мога но ми се струва с цел да ми вземе парите,дефакто да го напълни с фреон и т.н.
с кой мотор е колата

Лесно е само на М43 мотора за другите ще се озориш ако не махнеш водния радиатор и маркучите.
- bochogogogo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: M6
Ами е46 320д 136.Мисля че м47 се води но ми се струва че ако махна дифузера ще се справя утре ще пробвам.
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
bochogogogo написа:Ами е46 320д 136.Мисля че м47 се води но ми се струва че ако махна дифузера ще се справя утре ще пробвам.
трябва да стане, най-много и кората да махнеш от долу за да имаш достъп от всякъде и ще я смениш.
не съм сигурен дали ще можеш да сложиш скоба, за да извадиш шайбата с лагера , но пробвай . Огледай остта на компресора как е , да не са и заминали шлиците
Сервиз автоклиматици 0877953035 https://remontklima.com/. Продажба, монтаж и сервиз на климатици!
5 мнения
• Страница 1 от 1