Да се преброиме кабриолетите ...
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- freax
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2001 BMW Е46 320Ci Convertable
- Детайли за колата: Мартеничка...
Re: Да се преброиме кабриолетите ...
Хардтопа е екстра, ако ще караш колата зимата, аз я карам само като няма сняг, че не ми се купуват зимни гуми, при положение че имам и друга кола..а за спъването на колата.. не се усеща, той си е 30-40 кг., но пък увеличава усуквателната коравина и шумоизолацията на колата.
Ето я нея

Ето я нея

- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
Да се преброиме кабриолетите ...
Точно щях да тръгвам да я взимам твойта бяла перла и като звъннах на продавача каза:
-късно брат,късноо;)
-късно брат,късноо;)
- Ganchetty
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e46 2002 330ci Convertible
- Мечтае да кара: BMW F10 M5
Те и едни гърци дойдоха в премиум кар с 1000лв капаро точно след като подписах
Ммм и все пак някой да има идея какво означава лампичката която наподобява за нещо с гюрука?

Live and learn... Life is a lesson and i'm the teacher!
- freax
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2001 BMW Е46 320Ci Convertable
- Детайли за колата: Мартеничка...
Бачка ли ти гюрука? Ако да ...диагнастика...ако не... диагностика... принципно значе пробуем с тавана.

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Колеги, на пазара съм за Е46-ца и напоследък все по-силно ме завладява идеята да си взема 330 кабрио след фейслифта. И тъй като никога не съм карал кола без покрив искам да ви помоля да споделите всякакви впечатления от модела, които се сетите. Кое да гледам при покупката - предполагам по гюрука ще са тънките моменти и особености?! Ориентировъчно колко време в годината карате със свален покрив - в смисъл, само при над 30 градуса на въздуха ли може да се кара комфортно /юли-август/? Проблеми с вятъра и шума при по-висока скорост - до колко км/ч се кара спокойно? Четох, че windshield-a помага много, така че, ако колата го няма, планирам да се обзаведа и с него...Общо взето в момента в главата ми е лудница
и едва ли ще се сетя да попитам всичко, така че помагайте... 

- Rosendo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330Ci M2 PACK CABRIO
Maverick_VS написа:Колеги, на пазара съм за Е46-ца и напоследък все по-силно ме завладява идеята да си взема 330 кабрио след фейслифта. И тъй като никога не съм карал кола без покрив искам да ви помоля да споделите всякакви впечатления от модела, които се сетите. Кое да гледам при покупката - предполагам по гюрука ще са тънките моменти и особености?! Ориентировъчно колко време в годината карате със свален покрив - в смисъл, само при над 30 градуса на въздуха ли може да се кара комфортно /юли-август/? Проблеми с вятъра и шума при по-висока скорост - до колко км/ч се кара спокойно? Четох, че windshield-a помага много, така че, ако колата го няма, планирам да се обзаведа и с него...Общо взето в момента в главата ми е лудницаи едва ли ще се сетя да попитам всичко, така че помагайте...
Ей тука
viewtopic.php?f=34&t=204100
преди време съм отговарял на Колега задал подобен въпрос.
Ако мога да съм полезен с още инфо, насреща съм питай смело.
Поздрави!
- bmwist
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: ///M
Кабриолетите като цяло са по-тромави от купетата. Карал съм 320cd купе и кабрио версията и има разлика в ускорението в полза на купето , но разбира се това не е важен критерии за всеки 

- Maverick_VS
- ентусиаст
-
- Кара: '07 E91 335i
Rosendo написа:
Ей тука
viewtopic.php?f=34&t=204100
преди време съм отговарял на Колега задал подобен въпрос.
Ако мога да съм полезен с още инфо, насреща съм питай смело.
Поздрави!
Не е истина как само ми "уби мечтите" с един пост

И на мен кабриото ми харесва но всичко дето е изредил колегата съм го мислил и аз и затова не съм взел кабрио .Като тръгнеш от подръшката ,прахоляка ,и нещо за което малко са се замисляли има много дето завиждат и с макетно ножче от 1 лев ще ти навлекат много главоболия
казвам го от опит не с кола а с апартамент бях на последния етаж ,преди няколко месеца бях намерил 320 кабрио 170коня джанти 18 за 2400евро но предпочетох да не се вкарвам в този филм ,иначе спор няма много е красиво като е отворено .
казвам го от опит не с кола а с апартамент бях на последния етаж ,преди няколко месеца бях намерил 320 кабрио 170коня джанти 18 за 2400евро но предпочетох да не се вкарвам в този филм ,иначе спор няма много е красиво като е отворено .
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2