Проблем след чип
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
Re: Проблем след чип
На мен колата ми гаснеше заради дюза ... съвсем скоро колата ти може да спре и да пали , когато е топла 

- ociata
- кандидат ентусиаст
-
А как я хвана дюзата? С колбите има леко отклонение на една от дюзите и на диагностика показва 1.6 разлика, но все ми се струва че това е някакво много начално положение... Или само аз се заблуждавам 

- xerial
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330d CBR 600RR
- Мечтае да кара: F82 ,S1000RR
ociata написа:А как я хвана дюзата? С колбите има леко отклонение на една от дюзите и на диагностика показва 1.6 разлика, но все ми се струва че това е някакво много начално положение... Или само аз се заблуждавам
хванах я като спря да пали при загрял мотор и особено жегите навън (лятото) и газнеше при повече газ, иначе на ИНПА да давала макс 2 , така че тва със стойностите на дюзите е мноооого относително..
Както още в началото казах, колата гасне заради горивото, а не заради въздуха.
За да имаш по-пълна представа запиши един лог на дъти цикъла на клапана за регулиране на налягането, постарай се през това време да загасне и така ще може да се придобие по-пълна представа корена на проблема къде е.
За да имаш по-пълна представа запиши един лог на дъти цикъла на клапана за регулиране на налягането, постарай се през това време да загасне и така ще може да се придобие по-пълна представа корена на проблема къде е.
Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
- angelBMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30,е46,е60
- Мечтае да кара: е30-ката си с турбо
- Детайли за колата: лимузинкa
xerial написа:На мен колата ми гаснеше заради дюза ... съвсем скоро колата ти може да спре и да пали , когато е топла
ако започне да гасне докато е топла значи е доста зле некои от инжекторите

- VRPerformance
- ентусиаст
-
- Кара: Дизели
определено гасенето е поради проблем в горивната система,естествено ремапа е допринесъл за проблема поради факта че всичко трябва да е в перфектно състояние когато се иска малко повече мощност,а то явно не е,разгледайте стойностите на инжекторите,един ултразвук на клапана за регулиране на налягането може да помогне 

- ociata
- кандидат ентусиаст
-
Не съм писъл известно време понеже колата засега няма проблеми с гасненето и си върви мъжката
Като остане малко време ще сваля клапана да му сменя гарнитурите. А този ултразвук дали могат да го направят някъде където чистят бензинови инжектори и трябва ли да се връзва като тях да "цъка" докато го чистят?

- turbobg93
- Потребител
-
- Кара: 335d
Да използвам темата и аз да попитам , каква е причината моята кола да влезе в авариен режим и да запише тази грешка (320д 150кс с ремап).
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- bai_ILIA
- ентусиаст
-
- Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
- Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба
VRPerformance написа:определено гасенето е поради проблем в горивната система,естествено ремапа е допринесъл за проблема поради факта че всичко трябва да е в перфектно състояние когато се иска малко повече мощност,а то явно не е,разгледайте стойностите на инжекторите,един ултразвук на клапана за регулиране на налягането може да помогне
ociata написа:Не съм писъл известно време понеже колата засега няма проблеми с гасненето и си върви мъжкатаКато остане малко време ще сваля клапана да му сменя гарнитурите. А този ултразвук дали могат да го направят някъде където чистят бензинови инжектори и трябва ли да се връзва като тях да "цъка" докато го чистят?
много хубаво колега

"Чемодан, вокзал, Москва"
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2