Проблеми при слаб акумулатор
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- zlati79
- младши ентусиаст
-
- Кара: кот кара
Проблеми при слаб акумулатор
Здравейте колеги, интерисувам се от мнение по повод евентуалните проблеми с електрониката в случай че ползвам слаб акумулатор! Историята е такава че карам служебна кола а мойто бебче предимно лятото и то само уйкендите. Така че в следствие на това акумулатора ми пада и ми се налага да зареждам и махам клемата. Колата седи с разкачен минус и свързвам само когато ще паля! Докато паля премигват лампите на таблото и ще се купува нов акумулатор но съм го планирал за на есен! Та до колко рискувам нещо да изгори по електрониката ако продължавам така или да купувам нов акумулатор още сега! Мерси
- mustang1986
- ентусиаст
-
- Кара: E46 M47N
Re: Проблеми при слаб акумулатор
Ако не си с оригинален ксенон мисля,че няма да имаш проблем освен разбира се,че записва грешка.Иначе при слаб акумулатор при опит да запалиш ти се включват късите и почват да мигат(все едно таблото дава на късо),а се сещаш при положение,че си със ксенон какво става и има опасност да му съкратиш живота значително 

Да пишеш на български с латински букви е като да пишеш на стена с лайна....чете се,но не е красиво!!!
- zlati79
- младши ентусиаст
-
Да! С оригинален ксенон съм със залагалки но и със лайт модул от рефлекторните фарове заради потенциометъра за ниво! Паля колата пред стена и не съм забелязвал ксенона да премигва, мигат енджълите при габаритите! То е ясно че ще се взима нов акумулатор но при положение че не карам колата често, се опасявам че бързо ще го съсипя!
- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
щом не мигат фаровете, има малко живот още може би, хубаво е да я разтриваш един път на 2 седмици поне намясто да поработи 20-30 минути ако не я караш. аз поне имам една кола в гаража дизел и даже 1 път в месеца я припалвами проблеми няма, вероятно просто акумулатора ти си е отишъл или не ти зарежда алтернатора достатъчно.
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Провери за всеки случай и таралежа. За утечки също. Прегледай си минус клемите.
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Защо не я боднеш на едно импулсно зарядно?!Може да седи така с месеци и винаги пали от четвърт,даже акумулатора се десулфатизира от импулсите! BMW го дават точно за кола , която не се кара често! 

- zlati79
- младши ентусиаст
-
Мерси на колегите за съветите и мненията! Не мисля че умам утечки, клемите са чисти и спретнати. Таралежа е ОК! Ще го кача на зарядното което имам да го вдигна и ще видим как ще се държи!
7 мнения
• Страница 1 от 1