свети лампата на аербека-е46 320 д феиса
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- igra4a_bmw
- младши ентусиаст
-
свети лампата на аербека-е46 320 д феиса
здравейте колеги ,откакто си взех колата от време на време ми се вкл. и изкл лампата за аербека на таблото ....казаха ми някоия букса под седалката може да иска да се почисти....но отначало забелязах да има букса под шофиорската седалка но неможех да е изкл. но сега случаино погледнах във форума да пише за някои пиропатрон под дясната седалка за аербека,дали е възможно да е от него и може ли да направа нещо погрешно и да отворя аербеците
- NIKMAN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46i
Re: свети лампата на аербека-е46 320 д феиса
Колега преди да дърпаш каквито и да е букси под седалките, направи една диагностика и ще знаеш с точност къде е проблема.

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
igra4a_bmw написа:здравейте колеги ,откакто си взех колата от време на време ми се вкл. и изкл лампата за аербека на таблото ....казаха ми някоия букса под седалката може да иска да се почисти....но отначало забелязах да има букса под шофиорската седалка но неможех да е изкл. но сега случаино погледнах във форума да пише за някои пиропатрон под дясната седалка за аербека,дали е възможно да е от него и може ли да направа нещо погрешно и да отворя аербеците
Най-вероятно щом светва и изгасва проблема е в кантара на пасажерската седалка, но както ти е казал колегата вместо да гадаеш закачи я на диагностика и ще се разбере

- patlaka
- Потребител
-
- Кара: 330D
- Мечтае да кара: 335D coupe
- Детайли за колата: 204hp седан
От кантара на седалката е 100%
Който учи ще сполучи,а който лъже и краде ще кара BMW
4 мнения
• Страница 1 от 1