Проблем при загряване с 320D
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- MitkoIvnaov
- Потребител
-
Проблем при загряване с 320D
Имам много странен проблем,вече го прави за 3-ти път с моята 320D.Искам да уточня,че когато е студена и карам градско примерно,то проблем нямам.Но днес пътувах от Благоевград към София и на половината път,при включване от дадена предавка към по горна или по долна и подаването на газ,оборотите скачат на 5-6 хиляди,а колата няма мощност.Става дума за ръчна скоростна кутия,но все едно съм изключил от скорост и си подавам газ ей така.Случи се на 4-та,пробвах на по ниска предавка - същото.Отбих отстрани,изгасих я,изчаках и се нормализира всичко,след това на магистралата се появи отново,този път между 2000 и 2500 оборота се чува едно прищракване и придърпване за момент,след което отново скачаме на 4-5 хиляди и двигателя си върти ей така.Когато падна под 2000 - нормално.Оправи се от само себе си и си се прибрах.
Преди също на прибиране от Банско ми го направи,но само на 5-та предавка.Като включвах на по ниска го нямаше проблема,но сега на абсолютно всички се получи - спирам,тръгвам на 1-ва скачат оборотите яко,но колата тръгва,бутам 2-ра подавам газ и бам 5-6 хиляди.3-та същата работа...
Някой може ли да каже дали е имал подобен проблем и да ме насочи към какъв майстор да вървя,че направо...
Съединител ли е,електроника ли е и аз не знам...
Преди също на прибиране от Банско ми го направи,но само на 5-та предавка.Като включвах на по ниска го нямаше проблема,но сега на абсолютно всички се получи - спирам,тръгвам на 1-ва скачат оборотите яко,но колата тръгва,бутам 2-ра подавам газ и бам 5-6 хиляди.3-та същата работа...
Някой може ли да каже дали е имал подобен проблем и да ме насочи към какъв майстор да вървя,че направо...
Съединител ли е,електроника ли е и аз не знам...
- georgi dyulgerov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 М52ТУ20 ,2000г.
- Мечтае да кара: бързо
Re: Проблем при загряване с 320D
Най-вероятно е съединител. 

- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
колега тук можем само да се замеряме с предположения,но това което описваш на мен лично ми мяза на съединител 

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- frizzante
- младши ентусиаст
-
- Кара: му се на вода
За мен това са признаци на здраво пързалящ съвдинител.
Никой да не се качва на автобуса преди да е дошъл!
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Че е съединител,съединител - поне на симптоми ама тва заглавие на темата 

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- bmw_g_power
-
-
Смени си съединителя докато не те е оставил на пътя колата!
6 мнения
• Страница 1 от 1