Къси биалетки от къде?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- angelBMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: е30,е46,е60
- Мечтае да кара: е30-ката си с турбо
- Детайли за колата: лимузинкa
Къси биалетки от къде?
Здравейте колеги към края на месеца ще монтирвам на колата(320д 136к.с 99-2000г) предни носачи с управлението и спортно окачване регулируемо но доколкото знам ще са ми нужни къси биелетки а носачите ми идват комплект с дълги биелетки търсех из сайтовете на испания поради причината че колата се намира там и там ще се монтирва всичко не откривам никъде къси биелетки.От бг къде мога да намеря такива?
На предната 330и бех одрязал новите и ги занесох на заварчик и ги завари с размер на къси но каква е гаранцията да не се огънат или счупят..тогава го бях направил за 1 месец някаде и горе долу не бях я карал че се страхувах да не хлопне нещо и тогава също не открих къси и се наложи да ги поръчам от бмв а там ми излезоха 120е 2бр. къси биелети
На предната 330и бех одрязал новите и ги занесох на заварчик и ги завари с размер на къси но каква е гаранцията да не се огънат или счупят..тогава го бях направил за 1 месец някаде и горе долу не бях я карал че се страхувах да не хлопне нещо и тогава също не открих къси и се наложи да ги поръчам от бмв а там ми излезоха 120е 2бр. къси биелети

- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
2 мнения
• Страница 1 от 1