Газов инжекцион Romano BMW 318i 118 коня КОМБИ модел 2001
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
Газов инжекцион Romano BMW 318i 118 коня КОМБИ модел 2001
Здравейте
... преди седмица си купих BMW 318i 118 коня КОМБИ модел 2001 и реших да се присъединя към форума
много ще ви бъда благодарен ако ми помогнете да се реша най-накрая дали да слагам газова и то точно тази марка- Пълен комплект на газово инжекционна система Romano MP48 за 3-4 цил. двигател.Казаха ми , че тази система ще е безпроблемна за този тип двигател (M 43 ако не се лъжа е моя ), че няма да имам загуба на мощност, коне , обороти и тн. Щяло да работи все едно е на бензин колата и че ако има разлики то те ще са минимални. И че нямам нужда от OBD в случая за да работи газта добре. ИСКАМ ДА ПОПИТАМ .... 1-ТОВА ВЯРНО ЛИ Е? 2-ЗАСЛУЖАВА ЛИ СИ ? 3- ТОВА НЯМА ЛИ ДА СЕ ОТРАЗИ ЗЛЕ НА Ламбда сондата?4- КОПЧЕТО ,КОЕТО ПОКАЗВА КОЛИЧЕСТВОТО ГАЗ В БУТИЛКАТА И СЕ СЛАГА ВЪТРЕ В КУПЕТО ... ЗНАЧИ ЛИ ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ РАЗКАЧИ ПОЛОВИНАТА ТАБЛО ИЛИ ИНТЕРИОР ИЛИ НЗ КАК ДА ГО НАЗОВА .... ЗА ДА ГО СЛОЖАТ ДА РЕЧЕМ ДО БУТОНА ASC ( ЗАЩОТО НЕ БИ МИ СЕ ИСКАЛО ДА РАЗГЛОБЯВАТ ИНТЕРИОРА ВЪТРЕ ЗАРАДИ ЕДНО КОПЧЕ КОЕТО ПОКАЗВА КОЛКО ГАЗ ИМАМ) ? , 5- СТРЕЛКАТА ,КОЯТО ПОКАЗВА МОМЕНТНИЯТ РАЗХОД НА ГОРИВО ДАЛИ ЩЕ ОТЧИТА ПРАВИЛНО КАКТО НА ГАЗ ТАКА И НА БЕНЗИН?, 6- ЗИМАТА ЩЕ ИМАМ ЛИ ПРОБЛЕМИ С ПАЛЕНЕТО? 7- КАК ДА СЕ ИЗБЕГНЕ ИГРАЕНЕТО НА ОБОРОТИТЕ , КАКТО НАПРИМЕР ЧЕТА ТУК , ЧЕ НЯКОИ СЕ ОПЛАКВАТ , ЧЕ ОБОРОТИТЕ ИМ ИГРАЯТ И НЕ СА СТАБИЛНИ ?
МИ ЗА СЕГА ТОВА СА НЕЩАТА,КОИТО СА ВАЖНИ ПОНЕ ЗА МЕН.... И ЕСТ ДА ПРЕПОРЪЧАТЕ СЕРВИЗИ ВЪВ ПЛОВДИВ ИЛИ СОФИЯ С КАЧЕСТВЕНИ НАДЕЖДНИ МАЙСТОРИ ДА РЕЧЕМ ЗА ROMANO... РАЗБИРАМ , ЧЕ НЯКОИ ВЪПРОСИ МОЖЕ ДА СА СМЕШНИ , НО НЕ СЪМ ЗАПОЗНАТ МН ДОБРЕ И ТЕПЪРВА ЗАПОЧВАМ ДА НАВЛИЗАМ В НЕЩАТА
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО !! 

МИ ЗА СЕГА ТОВА СА НЕЩАТА,КОИТО СА ВАЖНИ ПОНЕ ЗА МЕН.... И ЕСТ ДА ПРЕПОРЪЧАТЕ СЕРВИЗИ ВЪВ ПЛОВДИВ ИЛИ СОФИЯ С КАЧЕСТВЕНИ НАДЕЖДНИ МАЙСТОРИ ДА РЕЧЕМ ЗА ROMANO... РАЗБИРАМ , ЧЕ НЯКОИ ВЪПРОСИ МОЖЕ ДА СА СМЕШНИ , НО НЕ СЪМ ЗАПОЗНАТ МН ДОБРЕ И ТЕПЪРВА ЗАПОЧВАМ ДА НАВЛИЗАМ В НЕЩАТА

2 мнения
• Страница 1 от 1