светна жълта лампа двигател
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- takedown
- Потребител
-
- Кара: E46 330d 2004
- Мечтае да кара: M5 F10
светна жълта лампа двигател
Колеги както си карах по магистралата 140/160 и ми светна жълтата лампа на двигателя. Нищо в колата не се промени като вървене, шумове, обороти и т.н. Преди седмица пак ми се случи, но като спрях и запалих наново изгасна. Преди малко я запалих пак (40 мин. след като е изгасена от патуването) и продължава да свети. Двигателят още не е изстинал. Мисля, че имам проблем с термостатите понеже ако не е много горещо, бързо изстива и ако я карам бавно извънградско.
Ще съм благодарен и ако ми кажете къде могат да ми направят читава диагностика на проблема.
Колата е е46 330д 204к.с.
Ще съм благодарен и ако ми кажете къде могат да ми направят читава диагностика на проблема.
Колата е е46 330д 204к.с.
- boqn92
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ 330Д
- Мечтае да кара: Е92
Re: светна жълта лампа двигател
Може да са много неща колега и най добре да я караш на диагностика в читав сервиз.Може да са катализатори,дебитомер и прочие.Успех.
- NikVanov
- ентусиаст
-
- Кара: X3 E83 2.0d 2006; 316 i 1999;
Колега, колкото и тъпо да звучи ще те посъветвам да напишеш откъде си, ако те интересува читава диагностика. Но винаги може да започнеш с Колегата Димитров и едва ли ще се наложи да ходиш при друг.
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
Маслото кога си го сменял?
- takedown
- Потребител
-
- Кара: E46 330d 2004
- Мечтае да кара: M5 F10
Колата е моя от 3 месеца. Маслото и филтрите са сменени. По-късно след като писах за проблема запалих колата и пак светна... минах 30 метра и се изчисти проблема. Сега не ми го дава. Мисля си да не е от горивото. Четох някъде, че може и това да е, когато горивото и кислорода са в различно съотношение. Написах ви за термостата, защото някой във форума беше споменал, че и това дава такава грешка с индикация жълта лампа на двигателя. Но когато ми светна стрелката на температурата си ми стоеше на средата. От Казанлък съм, но живея в София. Ще ми се като мога да видя от какво ми е записана грешка.
П.С. извън тази тема ще ви помоля за някой майстор, който ще може да ми смени качествено гуменото каре на кардана. Чух, че си има специална скоба с която лесно се маха старото и не се налага майсторът да блъска с чука докато го изкара
П.С. извън тази тема ще ви помоля за някой майстор, който ще може да ми смени качествено гуменото каре на кардана. Чух, че си има специална скоба с която лесно се маха старото и не се налага майсторът да блъска с чука докато го изкара

5 мнения
• Страница 1 от 1