Колеги моля за малко помощ?!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- mopoto
- Потребител
-
- Кара: BMW E46
Колеги моля за малко помощ?!
Здравейте,
Преди 1 седмица си взех Е46 - 316i(2001 г.) и започнаха проблемите!
Проблемът ми е следният:
Когато е студена колата се спъва и забива нос и когато и се подаде рязко газ започва да прекъсва. Закарах я на диагностика там излезе грешка в датчика на разпределителния вал и от там давало бедна смес на ламда сондата. Пробвах с датчик втора ръка само за проба но колата си се държи по същия начин, мой приятели откачиха буксата на дебитомера и я покараха и казаха, че колата се държала по различен начин. Четох много теми във форума, но незнам от къде да започна дебитомер ли да сменя, датчика ли да сменя и въобще нямам идея с какво да започна.
Моля за помощ за да си спестя много главоболия за напред!
Благодаря Ви предварително!
Преди 1 седмица си взех Е46 - 316i(2001 г.) и започнаха проблемите!
Проблемът ми е следният:
Когато е студена колата се спъва и забива нос и когато и се подаде рязко газ започва да прекъсва. Закарах я на диагностика там излезе грешка в датчика на разпределителния вал и от там давало бедна смес на ламда сондата. Пробвах с датчик втора ръка само за проба но колата си се държи по същия начин, мой приятели откачиха буксата на дебитомера и я покараха и казаха, че колата се държала по различен начин. Четох много теми във форума, но незнам от къде да започна дебитомер ли да сменя, датчика ли да сменя и въобще нямам идея с какво да започна.
Моля за помощ за да си спестя много главоболия за напред!
Благодаря Ви предварително!
- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
Re: Колеги моля за малко помощ?!
Смени си диагностика,но и на мене ми мирише на дебитомер,ама все пак отиди при друг на диагностика 

2 мнения
• Страница 1 от 1