отказ на работа на автопилот
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- te4o90
- Потребител
-
- Кара: BMW 325i e 46
- Мечтае да кара: M3
отказ на работа на автопилот
някои може да ми кажи защто като натисна бутона да пусна автопилота не работи не се вкл.
светят ми лампите на таблото за ASC ABS и рачната тожа е след удар смених датчика които ми казаха че прави проблем но пак светат и след смяната на датчика отказа и автопилота
светят ми лампите на таблото за ASC ABS и рачната тожа е след удар смених датчика които ми казаха че прави проблем но пак светат и след смяната на датчика отказа и автопилота

Последна промяна te4o90 на 08 Апр 2013, 22:53, променена общо 1 път
- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
Re: отказ на работа на автопилот
е дай малко инфо де, от кога така, има ли нещо което се е случило и от тогава да не работи, работил ли е някой, въпроса ти подобен на този: защо не ми работи телевизора. отговор: защото се е повредил 

- mladfen
- младши ентусиаст
-
- Кара: се на жена си
- Мечтае да кара: нещо с шест дросела
te4o90 написа:някои може да ми кажи защто като натисна бутона да пусна автопилота не работи не се вкл.
Първо се включва с бутона, а активирането му става с копчето "+".

След повече секс се чувстваш далеч по-добре, отколкото след повече алкохол!!!
- SHTILL
- младши ентусиаст
-
- Кара: турбо дизел
- Мечтае да кара: би-турбо дизел
Ако имаш проблем с АБС/АСЦ/ДСЦ може да не можеш да включиш автото. Свети ли лампа за проблем? И въобще като натиснеш I светва ли индикацията на таблото (зеления километраж) ?

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
te4o90 написа:някои може да ми кажи защто като натисна бутона да пусна автопилота не работи не се вкл.
Ако никога не ти е светвала зелената лампа може волана да е сложен само за украса и да не е вързан мултифункцията, работи ли ти управлението на музиката и светят ли бутоните

- te4o90
- Потребител
-
ами преди месец се бласнах ама не сам засегнал двигателя само ходовата част ... даже зелената лампа на таблото ен свети скоро отказа светат ми лампите за ASC ABS и рачната ми свети а сам сменил датчика които ми казаха че не работи

- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
te4o90 написа:ами преди месец се бласнах ама не сам засегнал двигателя само ходовата част ... даже зелената лампа на таблото ен свети скоро отказа светат ми лампите за ASC ABS и рачната ми свети а сам сменил датчика които ми казаха че не работи![]()
e тогава със сигурност ти трябва диагностика да се види защо не работи абс-а и след това да се види автопилота но явно проблема е общ , провери си първо всички бушони за да не свети зелената лампа или ти е изгорял бушон или пък е прекъсната връзката между волана и ДДЕ-то.
- te4o90
- Потребител
-
сега бях при маистора кабела ми за АSC I ABS които смених не бил сащия утре ще сложим новия и ми каза че за това ми отказва и автопилота дано се оправи.....
8 мнения
• Страница 1 от 1