Е46 не пали....330xi
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- ali_zavet
- Потребител
-
- Кара: BMW 330XI
- Мечтае да кара: BMW X3
- Детайли за колата: BMW E46 touring 330xi 231CV 6 cilindros
Е46 не пали....330xi
Здравейте колеги,имам БМW 330xi,do вчера беше много добре,но тази сутрин като се качих да си трьгна на работа,и познайне..не запали
.След няколко опита да запали нищо,закарах я на сервиз тука *Испания*.и все още не ми се обадиха,само исках да попитам има ли някой който може да ми помогне,и от какво може да е проблемьт.Отварях гледах предпазители всичко е ОК,после гледах клипчета в нета и видях че става вьпрос за някькво реле което вкл. горивната помпа всичко е ОК двигателя вьрти но не пали,има чисто нов акумулатор.Мерси предварително по принцип сьм от гр.Разград,но от 3 години сьм в Испания,дано има някой който да ми помогне
чао на всички колеги

- S7
- старши ентусиаст
-
- Кара: G05 xdrive 40i
- Мечтае да кара: трезвен
Re: Е46 не пали....330xi
Гориво,токове,какво ли не още
чува ли се помпата като дадеш на контакт?

- ali_zavet
- Потребител
-
- Кара: BMW 330XI
- Мечтае да кара: BMW X3
- Детайли за колата: BMW E46 touring 330xi 231CV 6 cilindros
Re: Е46 не пали....330xi
Да проверихме горивото,помпата работи,всички предпазители излеждат добре,сложихме го на компютьр,изкара грежка в имобилайзера,и като изтрием тази грежка,след опит за палене грежката пак се появява,мисля че на имобилайзера му няма нищо защото ако беше от него нямаше и да врьтне двигателя,но все пак не сьм сигурен,моля помогнете ми ако имате някькви идеѝ,може ли да е изгоряло релето на имобилайзера,който се намира зад кутията на предпазителите.Благодаря ви предварително
3 мнения
• Страница 1 от 1