Питане за един филтър

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320ci 170 к.с.
Мечтае да кара: Е92, ако може М3 !

Питане за един филтър

Мнение от dark0 » 04 Апр 2013, 23:51

Колеги, изпадна ми на доста добра цена ето такъв филтър - http://www.simota.com/syscate.php?SM=1&ST=6&SC=19 .. http://images.forum-auto.com/mesimages/ ... simota.jpgи много се чудя дали ще стане за моята кола .. отвора му е 70мм. И много ми се иска да го взема, защото е нов, а цената му е с около 50% от обявената цена в повечето сайтове ..
Но ми се струва малък за моята кола някак си .. като го гледам така по снимките и като си го представя до моя ми се струва малък ;д
А няма как да го пробвам преди да го сложа на колата, защото ще ми го изпратят от чужбинско за тяхна сметка, а да го пробвам и да не стане доставката ще ми е едни излишни 50тина лв.
А и от друга страна искам такъв, защото до колкото знам за този тип филтри няма да се налага да правя топлинен щит, за какъвто се интересувах наскоро от какво да го направя ;д

п.с. колата е м54б22
Благодаря предварително :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: the real 5er
Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe

Re: Питане за един филтър

Мнение от Dirty M5 driveR » 05 Апр 2013, 6:59

За това дали ще пасне отвора не мога да кажа, но не се притеснявай, че ще е малък. Аз си взех един K&N преди време (пак за шестак) и като го видях колко е дребен в първия момент си помислих, че съм се прецакал. Но мотора си дишаше прекрасно. Важното е филтъра да е читав, а Симота не са лоши. С този еърбокс сигурно ще вади и добър звук.

ентусиаст
Аватар

Мнение от lubeto » 05 Апр 2013, 9:16

Тая прахосмукачка за к'во ти е :lol:
Ако търсиш звук, добре, ама ако чакаш промяна в поведението - ще се разочароваш.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320ci 170 к.с.
Мечтае да кара: Е92, ако може М3 !

Мнение от dark0 » 06 Апр 2013, 21:47

За да не отварям нова тема да попитам нещо друго .. от къде може да се купи редуктор за филтър 70мм. към 80-82мм. :bchug:

Назад към E46