Въпрос за екстра
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- taba4ko
- ентусиаст
-
- Кара: 12' F30 335i
Въпрос за екстра
Привет колеги. Разбрах, че колата ми е излязла от завода производител с ето тази екстра - S928A REIFENSTEUERUNG Tyre control . Можете ли да ми кажете какво точно значи и как се използва?
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.

Re: Въпрос за екстра
viewtopic.php?f=34&t=324095
Ама само ако беше пуснал номера на екстрата в търсачката, веднага щеше да ти излезе и отговорът и то само из между съвсем ограничен брой теми.
Малко по-сериозно другия път.
Ама само ако беше пуснал номера на екстрата в търсачката, веднага щеше да ти излезе и отговорът и то само из между съвсем ограничен брой теми.
Малко по-сериозно другия път.
Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
- krasi2bmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 325 dizel
Привет колега , мисля че е някакьв датчик който ти показва за спаднала гума , на таблото сьщо трябва да имаш лампа която да светва при тази ситуация . Потьрси в тьрсачката за повече инфо. все някой трябва да е писал нещо 

- taba4ko
- ентусиаст
-
- Кара: 12' F30 335i
В линка на колегата преди теб има препрадка към такава тема. Имам представа за какво става на въпрос, но никой не казва какво точно се случва, освен да се търсели датчиците за винтилите. Моята кола е с всички "отключени екстри" от колеги от форума. Лампата на таблото я имам но нищо не се случва - в смисъл, системата трябва да работи (щом е октлючена), но не индикира липсата на датчиците. Това за мен е странно. Може би остава ресетването на система като вариант след като се сложат и датчиците, но отново няма инфо за такава манипулация.

Колега за тази екстра съм чел из нета това означавало че колата е поръчвана с различни гуми ,джанти ,зимни гуми или нещо от рода разрови се в нета има доста писано ето едно мнение от друг форум.Reifensteuerung, id take a guess at either specific branded tyres requested by buyer or winter tyres
ето и друго Tyre control is probably the type of tyre fitted for your country и аз го имам като екстра и се чудих защо нямам контрол за налягане ,ето линк има доста писано https://www.google.it/search?sourceid=n ... .........0.
ето и друго Tyre control is probably the type of tyre fitted for your country и аз го имам като екстра и се чудих защо нямам контрол за налягане ,ето линк има доста писано https://www.google.it/search?sourceid=n ... .........0.
5 мнения
• Страница 1 от 1