Задни пружини за Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
Задни пружини за Е46
Колата е комби, 320Д, след фейслифта. Има по една отчупена намотка на всяка от 2те пружини и искам да ги смяня (май е редно), но ми казаха да видя каква е маркировката. Намерих 2 оранжево кафеникави точки. Един от големите продавачи във форума, ми казаха че му приличали на спортни и го било страх, да не разваля стойката на колата. Благодаря за, което, защото така е по добре, отколкото да ми продаде нещо, само и само да ми вземе парите
. Та въпроса ми е следният : Някой знае ли пружини с такава маркировка ( 2 оранжево кафеникави точки) какви са. Стандартни ии нещо друго?

- NikVanov
- ентусиаст
-
- Кара: X3 E83 2.0d 2006; 316 i 1999;
Re: Задни пружини за Е46
Колега, преди две седмици сменях тези пружини и те съветвам да свалиш едната и да отидеш в магазина /или при същия колега/ и да търсиш и мериш на място. При мен уж всичко по маркировка съвпадаше и пак се оказаха различни, добре че колегата Laviatan без проблем /за което му благодаря/ ми върна парите. Само имай предвид, че може ден-два да си без кола, защото не винаги се намират на момента. Само да вметна, ако някой още не е разбрал, че такъв проблем възниква и при други части, вероятно защото BMW е доста индивидуална кола.
- desoxr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e46 touring
Re: Задни пружини за Е46
Това са напълно стандартни пружини!Монтират се предимно на коли с 4 цилиндъра бензин и дизел и обикновено без навигация!Моите са такива и ги смених преди месец с оригинални,но не ме питай колко струват 

3 мнения
• Страница 1 от 1